Noi locuri de munca

Locurile de munca au fost o problema foarte mare in Romania, tocmai din aceasta cauza tara noastra a ramas fara o mare parte din tineret, acestia plecand peste hotare in cautarea unui loc de munca care sa le asigure un trai decent.

Multi dintre acestia au plecat chiar daca aveau finalizate cursuri superioare, se plangeau mereu ca in tara lor nu ii angajeaza nimeni daca nu au experienta. Eu vin aici cu o intrebare: oare cum sa facem noi, tinerii, experienta daca  nu ne angajeaza nimeni? Nu avem cum! Insa, de data aceasta nu o sa incerc sa vorbesc despre politica din Romania, despre locurile de munca care sunt tot mai putine pentru aceste lucruri nu sunt in totalitate reale.

untitled(3)Cred ca obtinerea unui loc de munca bun depinde si de motivarea si ambitia persoanei in cauza. Trebuie sa ai parte si de putin noroc insa, deasemenea, trebuie sa stii sa cauti in locul potrivit.

Recunosc, acum ceva vreme am fost si eu in aceeasi situatie in care sunt multi tineri din ziua de azi insa am avut sansa sa gasesc un loc in care am gasit ceea ce mi-am dorit. Numai ce terminasem facultatea si cautam disperata un loc de munca in domeniu insa peste tot ma loveam de aceeasi problema, lipsa experientei in domeniu.

Atunci am decis sa incerc si alte cai de cautare a unui loc de munca. Asa ca am intrat pe internet si am inceput cautarile. Am avut norocul sa gasesc un site care se numeste Hipo.Ro… Acest site este un proiect nemaipomenit pentru ajutorarea tinerilor din ziua de azi dar si a tuturor celor care sunt in cautarea unui loc de munca. Aici se recruteaza personal pentru diferite firme care apeleaza la ei. Exista si diferite joburi pentru care nu iti trebuie o anumita pregatire pentru ca se poate dobandi calificare la locul de munca.

De curiozitate am cautat si eu aici un loc de munca in zona in care locuiam dasr si in domeniul in care terminasem o facultate. Aveam o astfel de optiune pe acest site, de a cauta un job in functie de oras dar si de domeniu. Mare mi-a fost mirarea atunci cand am vazut ca sunt disponibile cateva joburi in domeniul meu si in apropierea orasului in care locuiam.

Nu am mai stat pe ganduri si i-am contactat si de aici, de la acest mic pas, a plecat o frumoasa si durabila colaborare. Datorita oamenilor de aici am si astazi un job de invidiat. Tocmai de aceea spun ca nu este suficient doar sa iti doresti sa muncesti, trebuie sa cauti pana iti gasesti locul de munca dorit.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns