click aici

Viata noua


Isi doreau din tot sufletul sa inceapa o viata noua. Avusesera parte numai de momente triste in ultimii ani, pierdusera multi oameni dragi in circumstante ciudate si ajunsesera la concluzia ca trebuiau sa o ia de la capat intr-un loc nou. Nu au mai stat pe ganduri si au cautat in anunturi la imobiliare, in alt oras, o casa, un apartament pentru a se muta.

Au avut norocul sa gaseasca inca din primele anunturi, mai exact in anunturi de la a la z intr-un oras pe care ei il iubeau datorita a tot ceea ce insemna, o locuinta accesibila lor din punct de vedere financiar insa si destul de mare pentru o familie tanara cu un copil.

anunturi de la a la zNu au mai stat pe ganduri si au luat legatura cu agentul imobiliar. Au mers la fata locului imediat.. le-a placut locuinta si au cumparat-o. In cateva zile si-au luat ramas bun de la putinii oameni ramasi in oraselul lor natal, mai ales cei care le erau apropiati… si au plecat. Le-au promis tuturor ca nu vor uita niciodata de unde au plecat si ca vor primi vesti de la ei in curand.

Timpul a trecut cu repeziciune din momentul in care s-au mutat… s-au trezit ca trecusera deja trei ani de cand o luasera de la capat intr-un loc nou, strain lor… Locul acela era acum acasa. Aici isi gasisera un loc de munca decent, copilul se obisnuise cu scoala si noii colegi, isi facusera noi prieteni, atat ei cat si copilul. Intalnisera oameni cu inima mare care i-au ajutat inca de la inceput sa se integreze in societatea lor.

Tot ceea ce se intamplase in trecut ramasese in urma ca un vis urat. Dupa trei ani erau pregatiti sa faca o vizita prietenilor din orasul natal.Simteau ca ranile li se cicatrizasera si ca aveau puterea sa infrunte trecutul cu zambetul pe buze. Asa a si fost. Au revenit la ceea ce fusese candva acasa.. si-au reintalnit prietenii si cativa dintre verisori. A fost o reintalnire emotionanta dar plina de bucurie.

Toti au fost curiosi sa afle cum era viata lor cea noua… si cu totii au promis ca ii vor vizita in curand. Insa lor, li se parea totul schimbat.. deja ceea ce fusese cadva acasa acum nu mai era acasa.. casa lor era cea pe care si-o construisera acum trei ani in alt oras… Aveau o viata noua, fericita.. lipsita de grija zilei de maine.. erau impliniti cu adevarat..

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cat de important este sa tii o casa curata

Este foarte important sa tii o casa curata În orice casă, unele sarcini de curățare produc groază în unii membri

Guest post – My future My choice partea a-X-a

-Pregateste-te pentru comisie, aud. -Doua minute sa ma imbrac, confirm. Pun frau gandurilor si ma transform intr-un neasteptat detinut model,

Un ajutor nesperat

Am o prietena careia ii place sa croseteze. Pasiunea asta a ei nu a fost dezvoltata de foarte mult timp,


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar