click aici

American Pie 2 (2001)


”Placintă Americană 2” este continuarea comediei de mare succes din vara lui 1999 – ,,Placintă Americană”- comedie care a câştigat imediat inimile publicului care s-a îndrăgostit de grupul de prieteni trăsniţi, în căutare de dragoste, sex şi aventură.
Deci, echipa de producţie s-a reunit pentru realizarea acestui film în care se va face următorul pas spre maturizarea personajelor.
După primul an, în care au fost despărţiţi la colegiu, baieţii – Kevin, Jim, Oz, Finch şi Stifler – au închiriat o casă pe plaja, vrând să facă în această vară cea mai nebunească vacanţă. Dar ca de obicei îndeplinirea visului lor depinde de fete – Vicky, Michelle, Nadia, Heather şi Jessica.
Sursa: cinemagia.ro
Notă IMDB: 6.3
Durată: 108 minute
Gen: Comedie, Romantic

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Sa-mi indeplinesc un vis cu NailShop?

Fiecare avem ceva ce ne place sa facem asa si eu, imi place foarte mult sa imi fac unghiile si

Descopera mai multe despre WhatsApp

Aplicatia WhatsApp este cea mai des utilizata pe telefonul mobil. Aceasta a aparut in anul 2014 si este cea  mai

Vrei sa pleci în strainatate cu cainele? Iata ce trebuie sa stii!

Vine perioada vacantelor si majoritatea romanilor se gandesc deja la city break-uri in marile capitale europene sau la vacante relaxante


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar