Muzica ne face fericiti

Muzica este sunetul fericirii. Nu cred ca exista om pe acest pamant care sa nu iueasca muzica fie ca este muzica noastra traditionala, populara, fie ca este muzica pop, dance, hip-hop, clasica si asa mai departe…muzica ne bucura intotdeauna inimile. Exista oameni si oameni, fiecare dintre noi simtim muzica intr-un anumit fel insa exista oameni pentru care muzia inseamna totul, muzica este modul lor de a trai.

logo_b(2)Printre acesti oameni se numara si cei care lucreaza in domeniu, cei care ne dau muzica… cantareti dar si dj-i. Acesti oameni isi exprima prin muzica sentimente, fie ele triste fie fericite…important este ca isi pun sufletul pe tava prin intermediul cantecului.

Cand eram in liceu cunosteam un baiat dj la singura discoteca din oras. Parca il vad si acum cu castile de dj pe urechi si pur si simplu simtea muzica. Ce imi placea la el era faptul ca nici o seara nu semana cu cealalta din punct de vedere muzical. Mereu astepta tineretul in discoteca pe ritmuri si versuri noi…Ne surprindea de fiecare data cu altceva… Atunci mi-am dat seama ca pentru el muzica insemna pasiune, el era muzica de fapt..

De-a lungul anilor am mers in nenumarate discoteci atunci cand ieseam impreuna cu prietenii, mai nou, mergeam prin cluburi dar parca nici un dj nu simtea la fel muzica ca acel baiat. De curand, la invitatia unor prieteni, am mers intr-un club nou deschis din oras.. Inca de la intrare ceva m-a emotionat, la inceput nu mi-am dat seama despre ce este vorba pana in momentul in care nu a pornit muzica…

Era un gen muzical care se potrivea acelei seri… nu violent dar nici prea lent, numai bun de dansat si de distrat. Atunci mi-a revenit in minte chipul dj-ului din timpul liceului. Curioasa din fire am mers sa vad cine manuieste consola aceea care scotea acele sunete perfecte si am ramas muta de uimire cand am vazut ca baiatul acela revenise la platane.

A fost o reintalnire foarte frumoasa iar cu ocazia acestei reintalniri el a stiut sa faca din acea seara frumoasa alaturi de prietenii mei, o seara de neuitat pe ritmuri cunoscute mie. Nu este vorba despre faptul ca am fi ascultat muzica veche, nu, nici vorba…el a stiut sa combine muzica noua cu cea veche astfel incat sa rezulte un mix uimitor… Asta inseamna sa fii un dj adevarat… sa simti muzica cu adevarat si sa ii faci pe cei care o asclta fericiti!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns