click aici

College Road Trip (2008)


În acestă comedie spumoasă personajul principal este Melanie Porter, o adolescentă de 17 ani din Chicago, care visează să devină avocată din oficiu şi care, fiind pe punctul de a absolvi liceul local, este pusă în faţa deciziei de a selecta universitatea la care să îşi continue studiile.
Atunci când isteaţa şi încăpăţânata Melanie îşi afirmă intenţia de a urma cursurile Universitatii Georgetown mai degrabă decât pe cele ale Universitatii Northwestern, aşa cum ar fi dorit părinţii săi, declarând totodată că va pleca într-o călătorie cu maşina de-a lungul ţării împreună cu câteva prietene apropiate pentru a verifica condiţiile pe care le oferă câteva colegii prestigioase care ar fi putut constitui o alternativă viabilă pentru viitorul ei, tatăl excesiv de protector decide să o însoţească pentru a o feri de pericole, nutrind în secret şi speranţă că o va convinge să opteze pentru un colegiu mai apropiat de casă. James Porter, tatal lui Melanie, este şeful poliţiei locale şi probabil cea mai nepotrivită persoană care ar fi putut să o însoţească în această călătorie îniţiatică spre maturizare, de vreme ce fata hotârase să plece cât mai departe de oraşul natal tocmai pentru a scăpa de sub autoritatea paternă şi a face primul pas spre câştigarea independenţei personale faţă de familie.
În timpul acestei excursii spre Washington DC, pline de peripeţii care de care mai amuzante şi mai ridicole, tatăl şi fiica se ciondănesc permanent, se tachinează, îşi fac zile fripte unul altuia, dar în acelaşi timp descoperă că între ei s-a făurit o legătură de familie atât de strânsş încât poate depăşi orice obstacol.
Sursa: cinemarx.ro
Notă IMDB: 3.8
Durată: 83 minute
Gen: Aventură, Comedie, Dramă

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Adevaratii artisti

Se spune ca artistii sunt neintelesi, din aproape toate punctele de vedere si poate ca uneori asa si este, dar

Cum sa facem rost de bani

Traim intr-o lume in care nevoia de bani este pe zi ce trece tot mai vizibila si face oamenii sa

A fost de vis

Era o zi insorita de vara. Doar ce ma trezisem si imi serveam cafeaua de dimineata, cand imi suna telefonul.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte