Inca un pas inainte

Nu demult imi deschisesem un bar in satul de unde proveneam. Decisesem sa fac un bar frumos si modern, deoarece in acel sat nu exista decat un barulet foarte mic si era de cand lumea, foarte demodat. Constructia am ridicat-o destul de repede, deoarece daca dispui de banii necesari totul merge ca pe roate. Acum mai ramasese doar sa cumpar lucrurile pentru amenajarea interioara a barului, si anume: mobilierul, un expresor cafea, o lada frigorifica si niste rafturi metalice.

Mobilierul l-am cumparat de la o firma de mobila si chiar l-am gasit la un pret destul de avantajos, iar transportul si montatului a fost gratuit. Restul obiectelor am decis sa le cumpar de pe internet, deoarece foloseam foarte mult internetul si mi se parea un loc de unde cumparai mult mai repede ce aveai nevoie si fara prea mare bataie de cap si umblat prin magazine.

Asa ca am intrat pe internet, am cautat toate lucrurile de care aveam nevoie pentru barul meu si le-am comandat. Livrarea mi-a fost facuta dupa exact 24 de ore si tot atunci am si platit comanda. Apoi urma sa contactez niste distribuitori, lucru pe care l-am si facut. In special pentru bautura, deoarece stim cu totii ca la tara se consuma foarte multa bautura si desi oamenii de la tara au bautura acasa, parca tot la bar este mai buna. Si in special asteptam mult tineret in barul meu, deoarece era unul foarte modern, chiar putea concura cu unele baruri din orase mari.

In fine, trecand peste toate astea, afacerea mea s-a dovedit una foarte profitabila si chiar ma bucur ca am deschis acest bar.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns