O bijuterie potrivita la momentul potrivit

Bijuteriile au fost dintotdeauna accesoriul preferat de femei dar si de foarte multi barbati inca din vechi timpuri. O bijuterie potrivita purtata la momentul potrivit poate schimba multe situatii si chiar destine. Desi majoritatea cred ca bijuteriile sunt destinate doamnelor si domnisoarelor, eu am curajul sa dezmint aceste lucruri spunand ca o pereche de ochelari de soare barbatesti de calitate pot insemna cea mai potrivita pentru intregirea tinutei unui barbat….

Doamnele bineinteles ca iubesc tot ceea ce straluceste iar oamenii de stiinta din domeniu au inventat cele mai minunate lucruri pe care o femeie si le poate dori: bijuterii swarovski… maai ales vorbesc aici despre cercei swarovski care sunt bijuteriile ce pot intregi sau transforma o tinuta de zi intr-una de seara eleganta si delicata.

Exista intotdeauna multe exceptii de la regula si ma refer aici la unele doamne si domnisoare, poate chiar domni, care uita de codul tinutei si isi accesorizeaza tinuta cu cele mai nepotrivite bijuterii posibile tocmai pentru a iesi in evidenta. Din dorinta lor de a iesi in evidenta nu fac altceva decat sa iasa in evidenta in mod negativ… pentru ca la o tinuta eleganta de seara nu se accesorieaza niciodata cercei mari in mii de culori si zeci de lanturi la gat si la mana. Dupa parerea mea cele mai potrivite bijuterii pentru o astfel de tinuta sunt o pereche de cercei finuti, un inel la fel de delicat si poate, cel mult, un colier finut.. asta depinde si de rochie.

In cazul barbatilor cred ca un ceas elegant este tot ce le trebuie pentru a intregi o tinuta de seara.

Uite asa cred eu ca functioneaza o bijuterie potrivita la momentul potrivit…

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns