click aici

Experienta dureroasa


Dintotdeauna am avut probleme cu dantura, inca de mic am inceput sa vizitez foarte des cabinetul unui doctor stomatolog. Prima data am ajuns in cabinetul unui doctor stomatolog pe la varsta de 10 ani, din cauza unei dureri cumplite de masea. Cine a spus ca durerile de dinti sunt cele mai cumplite dureri, dupa parerea mea, nu a gresit. Apoi tin minte ca eram in clasa a douasprezecea si dantura mea era din nou distrusa si cum banchetul de terminare a liceului se apropia am decis sa vizitez din nou cabinetul acelui doctor stomatolog pentru a imi repara dantura.

Reparatiile danturii mele au durat in jur de o luna, iar apoi recomandarile medicului au fost sa folosesc o periuta de dinti airfloss. Am decis sa caut un astfel de tip de periuta de dinti pe internet, deoarece imi petreceam majoritatea timpului navigand pe internet si tot de pe internet imi faceam si unele cumparaturi, mi se parea mai facil si nu necesita mult timp si nici mers pe jos. Am gasit pe un site periute airfloss, exact ceea ce ma interesa si tot de pe acel site am comandat si capete periute de dinti.

Pe acest site erau multe produse de acest fel foarte interesante de la periute de dinti pentru adulti, pana la periute de dinti pentru copii, cat si sonicare for kids, acestea fiind niste capete compacte pentru periutele de dinti destinate copiilor. Fara sa mai stau pe ganduri le-am comandat si m-au ajutat foarte mult pentru a imi intretine dantura sanatoasa.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Lenea … saracia omului

Fiind singurel acasă… având o foame de lup… nevasta nu e acasă… ce sa mănânc? Lenea e cucoana mare 😛

In pas cu moda

Mi-a plăcut mereu sa fiu în pas cu moda și mi-au plăcut mereu accesoriile. De exemplu eram atras de ceasuri,

Dredd 3D

Filmul acesta inca nu am avut ocazia sa-l vizionez pentru ca ce-i drept titlul lui nu ma atras. Daca cineva


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte