Beneficiile masajului tantra

Masajul tantra este o tehnica de masaj intima, care este folosit atat pentru relaxare cat si pentru a crea o legatura intre parteneri prin respiratie ritmica si schimb de energie.

Masajul tantra combina energia sexuala cu tehnicile traditionale de masaj. Ideea din spatele masajului Tantra este de a trezi cele sapte centre de energie numite chakre. Aceste centre de energie sunt situate de-a lungul coloanei vertebrale iar cea care va afce acest masaj va al;ina aceste centre de energie, le va debloca pentru a le da drumul in intregul corp, incepand de la baza coloanei vertebrale pana pe tot restul corpului.

tantricTantric massage, asa cum i se spune, are si o multime de beneficii. In cele ce urmeaza voi incerca sa detaliez un pic. Acest tip de masaj este combinat de multe ori cu tehnici de respiratie numite pranayama. Acest lucru este folosit pentru ca energia sa fie mutata in tot corpul mult mai eficient. Folosit in mod regulat, tantric massage cu tehinicile de respiratie pot duce la imbunatatirea respiratiei. Respiratia imbunatatita si relaxarea pot duce la imbunatatirea timpului de vindecare a anumitor boli.

Ca orice alt tip de masaj, masajul tantra poate fi folosit pentru relaxarea corpului. In afara de ameliorarea durerii fizice, masajul tantra poate ajuta la disparitia durerii emotionale. Multi oameni sustin ca se simt mai putin vinovati sau fricosi dupa ce au avut parte de un astfel de masaj. Altii spun ca se simt mult mai energici, mult mai activi in timpul zilei si dorm mai linistiti noaptea.

Masajul tantra poate fi folosit si pentru a crea excitare sexuala intre cupluri. Cand acest masaj este efectuat intre indragostiti, acesta poate fi utilizat pentru a consolida legatura dintre ei poate conduce la o seara mai intima. Cu toate acestea, avand in vedere acest efect potential al acestui masaj, este foarte important sa ne amintim ca acest masaj are mai mult efect atunci cand este executat de catre un profesionist. Intr-un cadru profesionist, este foarte important sa informati maseuza in momentul in care simtiti orice senzatie, poate unele prea intime, care va fac sa va simtiti inconfortabil.

In acest sens, pentru unii, masajul tantra poate insemna cu usurinta o expresie a iubirii.. se face dragoste… nu actul sexual in sine.. ci face oamenii sa se simta bine in pielea lor, sa se simta doriti… sa se simta iubiti… iar doamnele.. sa se simta adevarate zeite… Asa ar spune unii..

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “Beneficiile masajului tantra

Lasă un răspuns