click aici

Birocratia cand e vorba de RCA


Am fost cu frate-miu acum doua zile sa plateasca si el toate taxele la firma lui de taxi. Si am fost in capitala de judet, si anume Tg-Jiu. Noi locuim in Motru. El trebuie sa faca toate verificarile odata la 6 luni, deoarece are taxi, si asa este legea.

Am fost cu el sa isi faca ITP-ul, am stat vre-o doua ore pe acolo de pomana, deoarece erau foarte multe masini. Apoi am fost sa isi faca verificarea de rutina la instalatia de gaz,GPL,dupa cum am zis, toate trebuie facute din 6 in 6 luni. Ce pot sa spun asa este legea in Romania. Ultima de facut a ramas asigurarea RCA. Ne-am plimbat noi ce ne-am plimbat prin Tg-Jiu, incercand sa gasim agentia cu cele mai ieftine RCA-uri, dar slabe sanse, dupa ce ne-am plimbat vreo 3 ore prin oras, pe caldura aia infernala, ne-am hotarat sa o facem in sfarsit la o agentie de RCA, pe 6 luni. Pentru ca asa il obliga legea… in fine nu voi intelege niciodata legea din Romania.

Ce vreau eu sa zic este ca l-a costat mult,.. Toate bune si frumoase, Frate-miu, Adi, fericit ca scapa de toate treburile si le rezolva, ne intorseram acasa. Ce imi vine mie sa intru pe internet si sa caut RCA ieftin. Si dau de rcaautoieftin.ro   un site dedicat rca-urilor pentru buzunarul saracului, cu multe reduceri, bonusuri,de la 5% pana la un surprinzator 50%, poti plati cu cardul online, si iti trimite polita de asigurare pe mail , pe care o poti printa si conduce cu ea, ca un fel de dovada, ca ai asigurare, pana iti vine prin curier, asigurarea de la ei.

Ce este convenabil e faptul ca asigurarile cu pretul mai mare de 150 sunt gratuite oriunde in tara. Ce pot sa spun , nu ne venea sa credem cand am citit amandoi reducerile si bonusurile aflate pe rcaautoieftin.ro De acum inainte vom sti amandoi unde sa apelam cand avem nevoie de casco sau rca ieftin. Vom recomanda tuturor prietenilor si nu numai , daca au nevoie de rca ieftin sa intre pe rcaieftin.ro  pentru RCA-uri ieftine, pentru orice buzunar.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Frumusetea sufletului

Frumusetea zilei cauta imbratisarea noptii. Ea este cea care cheama dorurile noastre, ceea ce ramane mereu ascuns privirii noastre, ceea

Avocatul din București Titu Eugen te ajută să recuperezi despăgubirile ANRP

Problema restituirii despăgubirilor din partea Autorității Naționale pentru Recuperarea Proprietăților a devenit din ce în ce mai puternică în ultimii

Calvaire

O altă faţă a iubirii Există o multitudine de metode prin care un film poate depăşi graniţa dintre normalitate şi ilogic, iar


Tags assigned to this article:
ITPlegemasinaRCArca ieftinRomânia

1 comment

Write a comment
  1. Tanner Norton
    Tanner Norton 16 May, 2013, 11:27

    SECTIUNEA C Prin acesta sectiune se acopera prejudiciile cauzate tertilor (daune materiale sau vatamari corporale) produse, de catre asigurat sau de catre persoanele care au calitatea de asigurat (sotul / sotia, copiii asiguratului etc). In functie de optiunea sa, asiguratul poate incheia una, doua sau toate cele trei sectiuni. Sectiunea C se incheie doar daca se incheie si Sectiunea A.

    Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar