Cadouri din suflet

Intotdeauna mi-au placut cadourile, mai ales sa fac eu cadouri… tocmai de aceea sunt cat se poate de fericit ca vine o alta perioada in care se fac cadouri din suflet. In aceasta perioada familia este mai importanta decat orice, este foarte frumos atunci cand ne adunam in jurul mesei impreuna cu cei dragi, si inchinam un pahar de vin, ciocnim oua..impartim cadouri.

FOR22-Cutie-cadou-420x300Chiar daca sunt barbat nu m-am temut niciodata ca nu voi alege un cadou bun pentru cei dragi mie. De ce? Pentru simplul fapt ca ii cunosc pe fiecare in parte si stiu foarte bine ce i-ar putea impresiona. Asa ca nici de data aceasta nu voi avea emotii in ceea ce priveste cadourile pe care le voi vface celor dragi.

Daca sotiei mele ii voi alege un cadou care sa insemne ceva, sa aibe o insemnatate sentimentala, pentru parinti si socri m-am gandit la niste cosuri cadou special create pentru gusturile fiecaruia in parte. Cred ca acestea vor fi cea mai buna alegere.

Dar sa revin la placerea mea de a face cadouri din suflet. Nu sunt vreun bancher insa nici nu ma plang insa, cu toate acestea, nu arunc banii pe fereastra si mereu cumpar ceea ce consider ca este util, poate fi folosit si nu va fi aruncat intr-un colt in care sa fie acoperit de praf. Cred ca intelegeti ce vreau sa spun.

Pot spune ca nu am cautat niciodata un motiv special de a face un cadou… o zi speciala poate fi oricand… Si credeti-ma este atat de frumos sa vezi zambetul persoanei iubite, sau al clor dragi, atunci cand ii surprinzi cu un gest frumos chiar daca nu este o ocazie speciala.

Cred ca ar trebui, cu totii, sa facem astfel de gesturi frumoase pentru cei dragi noua pentru ca viata este asa cum este si este necesar sa o mai indulcim, macar din cand in cand, cu un gest frumos. De sarbatori cred ca este momentul potrivit pentru a lasa tot ce urat in vietile noastre deoparte si sa impartasim bucurie si zambete cu cei dragi, din suflet pentru suflet! Nu-i asa?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns