Saci de vidat haine – solutia ideala pentru calatorii confortabile; avantaje si dezavantaje

saci de vidat

Sacii de vidat haine sunt ideali pentru acele persoane carora le place sa fie cat mai bine organizate atunci cand pleaca in calatorie pentru cateva zile sau pentru cateva saptamani. Cu minim de efort fizic si financiar puteti obtine acel extra- spatiu care sa va confere un anumit grad de confort si pace mentala. Desi exista persoane care se precipita si carora li se pare un efort suplimentar toata agitatia legata de folosirea sacilor de vidat haine, adevarul este ca aceasta solutie prezinta numeroase avantaje. Dupa ce veti experimenta cel putin o data impachetarea hainelor de calatorie folosind saci de vidat, va fi dificil sa renuntati la idee in urmatoarele deplasari.

Saci de vidat haine – ce sunt?

Pe scurt sacii de vidat haine reprezinta o punga din plastic dur, din care se elimina aerul pentru ca articolele textile sa ocupe cat mai putin spatiu. Ideea functioneaza excelent numai daca obiectele pe care le ambalati nu sunt rigide si contin aer ce poate fi extras. Cea mai buna utilizare pentru sacii de vidat o reprezinta hainele.

Cel mai practic tip de sac de ambalare in vid nu necesita niciun dispozitiv special de suctiune a aerului. Practic aerul poate fi indepartat prin etansarea sacului si apoi prin comprimare. Vidarea se poate face cu orice fel de aspirator. Sacii sunt usor de folosit si prezinta multe avantaje.

Saci de vidat haine – 3 avantaje majore cand calatoriti

1. Economisiti spatiu.

Sacii de vidat haine va pot ajuta sa economisiti mai mult spatiu, in special daca ne referim la bagajele de cabina, unde exista restrictii privind dimensiunea bagajelor de mana.

Mic truc: Vreti sa aduceti haine de firma din Europa sau materiale textile de lux din Orientul Mijlociu?

Asigurati-va ca aveti la indemana saci de vidat haine la intoarcere din calatorie. Sacii de vidat va pot ajuta sa reduceti volumul hainelor pe care le aduceti acasa din strainatate, totul in deplina siguranta si curatenie.

2. Fiti mai organizat.

Orice persoana care calatoreste in strainatate sau in tara va incerca sa fie organizata in realizarea bagajelor. Astfel puteti folosi saci de vidat haine de mici dimensiuni pentru a separa hainele curate de cele care s-au murdarit, de a pune deoparte un costum sau o rochie frumoasa pana la momentul oportun.

3. Siguranta.

Daca intentionati sa mergeti in strainatate, cel mai probabil bagajele dumneavoastra vor fi deschise si verificate de oficialii vamali. Daca ideea ca o persoana straina sa puna mana pe lucrurile dumneavoastra nu vi se pare prea inconfortabila, atunci puteti recurge la impachetarea hainelor in saci de vitat. Astfel, chiar si pentru oficialul vamal va fi mai usor sa vada ce aveti in bagaje, fara a va atinge lucrurile.

Saci de vidat haine – dezavantaje

Ne-am propus sa fim obiectivi, motiv pentru care nu ne vom rezuma doar la avantajele pe care le implica acesti saci de vidat haine. Vom face referire si la dezavantajele lor. Iata care ar putea fi acestea, atunci cand calatoriti:

– Daca sunteti o persoana care „sare usor calul” cand vine vorba de a mai adauga inca ceva in bagaje, exista riscul sa fiti tentat sa depasiti limita de greutate admisa in avion.

– Asigurati-va ca aveti la indemana rezerva de saci de vidat haine. Daca cei pe care i-ati folosit la plecare se rup, poate fi aproape imposibil sa impachetati la fel de organizat la intoarcere. Pentru o siguranta mai mare cautati oferta saci de vidat de calitate. De exemplu, sacidevidat.ro va ofera modele rezistente care pot fi refolosite.

Daca v-ati hotarat sa experimentati aceasta metoda noua de impachetare a hainelor pentru calatorie si cautati cel mai mic pret saci de vidat accesati site-ul sacidevidat.ro si consultati oferta actualizata.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns