Celebri din tata in fiu

Like father like son? Sau mai bine zis, aschia nu sare departe de trunchi? Daca tatal este o vedeta, acest dicton este cel mai adesea adevarat. Unii fii au luat-o pe urmele tatilor sai celebri si am putea spune chiar ca unii au devenit mai celebri decat ei.

Iata deci care sunt duo-urile de tati celebri, cu fii la fel de celebri.

Printul Charles si Printii William si Harry. Fetele celor din familia regala fac parte din cele mai cunoscute din intreaga planeta. Iar acesti trei britanici nu fac exceptie. Daca Printul Charles este mostenitorul desemnat, William a ales sa fie pilot de salvare si de cautare pe mare iar Harry soldat. In plus, fii printului Charles sunt implicati in mai multe organizatii caritative si si-au fondat si propria lor familie intre timp.

Clint si Scott Eastwood. Clint Eastwood este un actor si o celebritate din epoca de aur a cinematografiei. Mai ales datorita rolurilor sale numeroase din filmele western sau drame. Fiul sau, Scott, a ales mai degraba filmele de actiune si cele de comedie si a participat mai ales la Suicide Squad, la Gran Torino sau Pacific Rim Uprising.

Kirk si Michael Douglas. Douglas a devenit practic patronimul familiei regale de la Hollywood, datorita carierei legendare a celor doi, tata si fiu. Kirk este cunoscut mai ales pentru rolul sau din Spartacus unde avea rolul principal, in timp de fiul sau si-a castigat notorietatea mai ales datorita unor filme precum Wall Street sau Basic Instinct.

Stellan, Alexander, Bill si Gustaf Skarsgard. Stellan este una din cele mai cunoscute fete din Suedia. Si a devenit cunoscut peste tot mai ales datorita contributiei sale la Mamma Mia! si Good Will Hunting, printre altele. A avut mai apoi trei fii unul mai celebri decat ceilalti. Alexander a sedus publicul datorita rolului sau din True Blood, dar si cu cel al sotului lui Nicole Kidman din Big Little Lies. Bill este cunoscut pentru munca sa la It si la Hemlock Grove. Iar Gustaf este celebru datorita rolurilor sale din Vikings si Westworld.

David si Brooklyn Beckham. Aceste doua personalitati sunt partial cunoscute in lumea media datorita influentei pe care o au in social media. Dar si pentru sustinerea lor activa pentru marca Beckham. David si-a inceput cariera ca fotbalist inainte de a deveni manechin. Iar Brooklyn a devenit manechin si actor inspre sfarsitul adolescentei.

Alan si Robin Thicke. Cel care a fost Tatal Statelor Unite in trecerea sa prin Growing Pains, este de fapt un tata adevarat… are un fiu, pe nume Robin Thicke, cunoscut mai ales pentru hitul sau, Blurrd Lines.

Kurt si Wyatt Russell. Kurt are o cariera de ceva decenii in lumea cinematografiei si a jucat in mai multe genuri, de la comedii pana la actiune. In tot acest timp, fiul sau, si-a consacrat mai multi ani pentru hockeyul profesionist inainte de a trece la arta dramatica.

Julio si Enrique Iglesias. Acest legendar duo spaniol, a frant multe inimi cu cele mai romantice cantece.- Julio canta balade inca din anii 1960 dar a jucat si fotbal. Iar Enrique a devenit celebru in 1990 si este considerat regele muzicii latino.

 

 

 

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns