Toni Braxton a pus punct logodnei cu Birdman

Dupa doi ani de relatie discreta, Toni Braxton si Birdman s-au despartit nu tocmai intr-un mod civilizat. In urma cu doar cateva saptamani cantareata incerca sa dea asigurari presei ca se ocupa impreuna cu logodnicul sau de gasirea unei date pentru casatorie. Dar ce s-a intamplat?

Cu totii si-i imaginau deja casatoriti pe cei doi si extrem de entuziasti la ideea de a pregati o petrecere fastuoasa dupa ceremonia de casatorie. O ceremonie in care sa se adune o multime de colegi de breasla, vedete cu alte cuvinte. Dar se pare ca s-a ales praful de aceste planuri. Conform informatiilor dezvaluite pe data de 2 ianuarie 2019 de catre Page Six, Toni Braxton si Birdman si-au anulat brusc logodna dupa aproape doi ani de relatie discreta. Cuplul a anuntat dorinta de a oficializa relatia, in urma cu un an, in februarie 2018.

In urma cu cateva zile, cantareata in varsta de 51 de ani si-a golit complet contul de Instagram, a sters toate pozele in care aparea cu fostul sau logodnic. O singura poza, publicata pe data de 1 ianuarie a ramas pe pagina sa oficiala de Instagram. Toni Braxton apare in aceasta poza intr-o rochie lunga de seara. Mesajul pare unul cu subinteles. Inceperea unui nou capitol in viata nu este intotdeauna un lucru evident. Dar alege intotdeauna sa fii ales. Bine ati venit in acest nou an.

Acest mesaj ne-a lasat doar sa presupunem ca relatia sa cu Birdman s-a incheiat. De cealalta parte, rapperul Birdman in varsta de 49 de ani a facut acelasi lucru cu contul sau de Instagram, a sters toate pozele. Dupa cum a dezvaluit si E! News, acesta a confirmat, de altfel, separarea de Toni Braxton intr-un interviu acordat pe data de 27 decembrie. S-a terminat, a afirmat acesta cu tristete in glas…

 

La jumatatea lunii noiembrie, cantareata (care a fost casatorita pentru prima data cu Keri Lewis, tatal celor doi fii ai sai, intre 2001-2013) a declarat in emisiunea lui Wendy William ca ea si fostul sau partener Birdman (prieteni de lunga durata inainte de a se implica intr-o relatie) intampina o serie de dificultati in a planifica o data pentru casatoria lor. Toni Braxton nu reusea sa gaseasca sub nicio forma un moment propice pentru a reuni intreaga familie in timp ce Birdman, de cealalta parte, si-ar fi dorit sa se casatoreasca cu aceasta inainte de sfarsitul anului.

Birdman ii spusese lui Toni Braxton sa gaseasca o data inainte de sfarsitul anului pentru casatorie. Drept urmare, la momentul declaratiei mai avea doua saptamani la dispozitie. Insa, in loc de casatorie, s-a ajuns la despartire, din motive necunoscute. Azi, ambii incep un nou capitol din viata si nu dau momentan nici un semn de impacare.

Toni Braxton si Birdman s-au cunoscut in urma cu 14 ani, pe vremea cand au colaborat pentru piesa Baby You Can Do It. Dar, relatia amoroasa dintre cei doi a debutat abia in 2016. In luna iunie anul recut auaparut oficial ca s i cuplu, la premiirle BET.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns