Hotii – Ei sunt de vina!

hotuSâmbăta trecuta am rămas fără parcare și a trebuit sa îmi las mașina la vreo 200 de metri de blocul în care locuiesc. M-am gândit dar nu am crezut ca pirații întunericimii de prin cartier o sa îmi facă revizia electrica la mașina. Așadar, dimineața am găsit mașina fără bunătate de AutoMp3.

In afara de faptul ca am înjurat tot cartierul și anotimpul și vecini și tot ce era prin preajma, m-am calmat într-un târziu când a venit niște rude la mine în vizita. Totul a fost bine duminica, parca uitasem de mașina, însa luni, când m-am urcat sa plec la servici, am văzut dezastrul care era în mașina. Mi-am pus mâinile în cap și din nou am luat tot cartierul la rand cu tot felul de urări pe care nu as vrea se le audă nimeni:)). La servici am avut destul timp sa ma calmez și sa îmi caut undeva un AutoMp3 pentru mașina. Cautând am găsit acest site de unde am putut sa îmi achiziționez un dispozitiv de 2 ori mai frumos și mai bun.

Tot de la ei mi-am cumpărat și niște difuzoare pentru ca cele pe care le aveam nu suporta BPM-ul noului AutoMP3. Recomand acest site deoarece oferă clientului posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de produse. De la componente electronice ,stabilizatoare tensiune, stații auto pana la telecomenzi,cabluri, mufe și adaptoare. Recomand acest firma tuturor celor care au pățit-o asa ca mine, deoarece eu nu m-am plâns si nici nu o sa ma plâng de serviciile acestora. Voi cumpăra pe viitor produsele de pe acest site și sunt mândru ca la-m descoperit.

Daca ai nevoie de un scut metalic pentru skoda octavia sau de un scut de motor bmw, scutmotormetalic este locul ideal de unde le poti procura!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns