Ce inseamna Confort

Acum cateva saptamani am participat la un congres ce tine de serviciul meu si a trebuit sa ma deplasez pana la Timisoara.

Inteleg ca sunt nebun, dar cine ar putea face zilnic timp de o saptamana naveta cu trasnsportul in comun distanta de 6 kilometri? Eu in nici un caz. Asa ca am stat si m-am gandit la foarte multe posibilitati de a tranversa.  Timisoara fara sa folosesc tranvaie sau autobuze.

M-am gandit la firmele Rent a Car și m-am pus pe cautat pe internet și am găsit aceasta companie care pune la dispoziția clienților mașini de un confort de nedescris. Cel puțin asta este părerea mea după ce am folosit un Opel Astra timp de o săptămâna. Cine mai era ca mine, asa de mândru 😛 . In sfârșit conduceam o mașina cu stil pe care de mult o doream. Visul meu este sa conduc un Rolls Royce dar pentru început a fost de ajuns sa ma răsfăț cu un Opel. A fost de ajutor deoarece nu am fost silit sa folosesc transportul în comun.

Doua zile ar fi fost de nedescris, deoarece a trebuit sa ne tot mutam de la o firma la alta cu diferite proiecte și necesita obligatoriu un mijloc de transport rapid. Cu autobuzul ar fi trebuit sa mai merg și pe jos o bucata buna de drum. In cate orașe am fost, cel mai bine m-am simțit la Timișoara. Recomand aceasta firma tuturor celor care călătoresc prin Timișoara și garantez confort maxim.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns