click aici

Renovare in plin sezon rece


Cred ca nimeni nu ar face ceea ce fac eu acum, adica sa se apuce de renovat in plin sezon rece, insa cand nevoia te obliga.. faci si taci. Sa va spun mai exact de ce anume m-am apucat. O sa spuneti ca am innebunit: m-am apucat de refacut podeaua holului! De ce? Pentru ca este foarte rece gresia de pe hol si copilul mai tot timpul se joaca pe acolo. Asa ca, mi-am luat inima in dinti si m-am apucat de treaba.

logo-arabesqueAm hotarat sa refac totul.. am dat gresia jos si ne-am apucat de treaba. Pentru ca ne doream sa fie o podea dreapta am hotarat sa turnam din nou si am vrut sa facem un lucru si mai calitativ decat era cel de dinainte. Asa ca am plecat la cumparaturi. Aveam nevoie de parchet laminat pentru ca este mai de calitate si arata foarte bine din punct de vedere estetic.

Inainte de asta insa, ne-am interesat de un pret la polistirenul extrudat pentru ca aveam nevoie de el atunci cand turnam sapa, voiam sa il folosim ca pe  un fel de bariera termica pentru a fi podeaua mult mai calduroasa. Bineinteles ca am cumparat si folie polietilena care ne trebuia sa o punem sub parchet.

Odata cumparaturile facute am inceput treaba… am pus polistirenul extrudat… apoi am turnam din nou sapa… Dupa ce am lasat sa se intareasca…am pus folia si apoi parchetul. Va dati seama ca a fost un dezastru general in casa, insa toate pentru o cauza buna. In ziua de azi totul este in regula.. se simte ca am schimbat ceva, caldura este peste tot in casa si nu iti mai este teama sa stai pe hol pentru ca iti este frig…

Cred ca am facut o alegere buna, am cumparat produse de calitate de la oameni profesionisti… totul pentru bunastarea familiei mele.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Persoane care privesc viata precum calul

Există oameni care ajung să privească viața precum calul pentru că alții nechează în jurul lor.. Și există oameni care

Intre prieteni

Am foarte multi prieteni si in fiecare seara ne intalnim la cate unul dintre noi acasa si jucam diferite jocuri.

Dragi amintiri…

Intotdeauna momentele speciale din viata noastra a tuturor isi pun amprenta asupra noastra cu intamplari placute dar si cu unele


Tags assigned to this article:
folie polietilenaparchet laminatpoliester

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte