click aici

Confort City- O casă de vis


Sunt locuri care ne fac să uităm de stres şi ne ajuta să ne bucurăm de fiecare zi şi fiecare   minut. Complexul Confort City este un loc complet nou, gândit și dezvoltat după standarde   europene, dar foarte accesibil. Acest loc nu doar există, ci este mai aproape decât îți poți   imagina, la 20 de minute de Piața Unirii, cu mașina, și 30 de minute cu autobuzul. Confort City este complexul rezidențial în care familia dumneavoastră se poate bucura de o viaţă frumoasă şi liniştită, ascunsă de toată agitaţia marilor oraşe şi a zgomotelor insuportabile.

Cele 12 blocuri amplasate pe Splaiul Unirii, la doar 7,6 km de Piața Unirii, 6,3 km de Parcul   Tineretului şi 4 km de RIN Grand Hotel și Delta Văcărești dispun de 1.680 de apartamente   spațioase și finisate cu materiale de cea mai înaltă calitate. E o investiţie care merita toţi   banii, dacă te gândeşti la siguranţa şi mai ales confortul tău şi a copiilor tăi. Ce oferte au cei   de la Confort City?  Dintre tipurile de locuințe oferite, prima opțiune este garsoniera cu un spațiu util de 34,76 mp   și terasă de șase mp, disponibilă la un preț de 21.900 euro fără TVA.

Apartamentele cu două   camere oferă suprafeţe utile cuprinse între 43,68mp și 64,48 mp, la care se adaugă terasele de   6 și 16 mp, la preţuri între 34.900 și 47.900 euro fără TVA.   Dacă eşti unu din cei care cred că spaţiul este elementar şi vrei să te bucuri de el, stai liniştit   cei de Confort City au două tipuri de apartament cu trei camere, ce oferă 89,83 sau 92,04 mp   de spațiu util și o terasă de 6 sau 14,55 mp, cu dublu acces, la un preț de 72.000, respectiv   74.000 de euro, fără TVA, de care poţi profita fără cele mai mici griji.

Oricare ar fi alegerea   dvs., ar fi bine să vă grăbiți, pentru că ansamblul Confort City este deja locuit în proporţie de   90%!  Nici pentru parcare nu vă faceţi griji, complexul rezidenţial este dotat cu două tipuri de   parcări, una la suprafaţa şi una subterană, iar pentru liniştea ta interioară sunt locuri de   parcare suficiente pentru toţi locatarii. Ba mai mult decât atât chiar şi vizitatorii tăi au un loc   de placare care este gratuit pentru primele 2 ore. E un lucru foarte bun, dacă ne gândim de   câte ori trebuie să ne facem griji pentru locul în care ne-am lăsat maşina când am fost plecaţi   în vizită la rude!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Sanatate si stralucire

Uleiul de argan, uneori cunoscut si sub numele de ulei marocan este un produs obtinut din arborele de argan marocan.

Ceva mondenitati

Desi au mai scapat de comentariile rautacioase ale presei, provocate mai ales de declaratiile facute de patronul Stelei, Gigi Becali,

Camerele de filmat

Camerele de filmat, dacă ştii câte persoane sunt pe lumea asta care au trac atunci când sunt puse să vorbească

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte