CFMOTO CForce 520S EPS ’21 – Partenerul tău special pentru off-road

image001

Te-ai săturat ca doar să privești alți rideri distrându-se alături de ATV-ul lor? Vrei să încerci și tu această experiență off-road pe patru roți? Îi prezentăm unul dintre cele mai moderne modele de ATV CFMOTO: CForce 520S EPS ’21. Acest model este o alegere înțeleaptă, ținând cont de caracteristicile sale și avantajele pe care ți le va aduce: confort, siguranță, aventură de vis.

De ce să optezi pentru un ATV

Motivele pentru care un ATV este alegerea ideală pentru tine sunt într-un număr mare. Iată câteva dintre acestea:

Potrivit pentru orice tip de teren

Unele locuri pot fi greu accesibile mersului pe jos sau chiar și cu unele autoturisme. Vorbim aici despre trasee off-road, precum mlaștini sau trasee accidentate, cărora doar un ATV cu astfel de capacități ar reuși să îi facă față.

Control maxim și o experiență fascinantă

În cazul motocicletelor, condusul poate fi uneori destul de dificil. Manevrarea unui volan este o tehnică mult mai ușoară, iar stabilitatea pe patru roți este una cu mult mai mare. Această siguranță sporită va face din aventura riderului una mult mai interesantă și îi va crea acestuia amintiri demne de povestit nepoților peste ani.

O doză în plus de adrenalină

Deoarece rutina de acasă poate deveni foarte plictisitoare, cu toții avem nevoie de o mică doză de adrenalină în viața noastră. CFMOTO CForce 520S EPS ’21 este pregătit să te conducă în aventură și să-ți crească nivelul de adrenalină la cote maxime.

image002

Caracteristici tehnice și de design

Acest model de tip utilitar – recreațional vine dotat cu un motor de 495cc, 1 cilindru, 4 valve, SOHC, EFI, care dezvoltă până la 34 de cai putere, cuplat la o cutie de viteze automată CVT de înaltă performanță, suspensii independente cu braț dublu de tip A față/spate, frâne hidraulice pe disc și troliu. În comparație cu modelul 520s standard, acest vehicul este completat cu o servodirecție EPS. El are un design atractiv, ușor agresiv, inducând putere și bun gust. Vehiculul vine în trei culori: roșu, portocaliu și camuflaj. Jantele sunt din aluminiu, iar anvelopele de 25inch, de tip CST ABuzz.

Măsuri de siguranță

Deoarece în mediul off-road nu există trafic, ai putea crede că este aproape imposibil să suferi un accident care te-ar putea vătăma. Acest lucru este însă complet fals, deoarece terenul accidentat dispune de o mulțime de obstacole naturale, care trebuie înfruntate cu calm și atenție. Astfel că, încearcă să fii precaut și mereu cu ochii în patru. În plus, pentru a nu dispune de probleme care puteau fi evitate din timp, asigură-te că ai verificat vehiculul înainte de plecarea la drum lung sau pe trasee dificile. Bineînțeles, nu condu autovehiculul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. De asemenea, echipamentul poate fi vital. Asigură-te că porți cască, ochelari, costum adecvat, mânuși, cotiere, genunchiere, cizme și alte accesorii recomandate acestui vehicul. Așadar, odată ce vei respecta aceste măsuri de precauție, pregătește-te să urci pe ATV și pornește la drum către o aventură de neuitat.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns