Can-Am Outlander MAX XT-P 1000R ’21 – Aventură inedită off-road

atv

Responsabilitățile și problemele pot face din viața de acasă un calvar. Totuși, pentru a scăpa de aceste dificultăți, există diferite modalități, printre care se numără și ieșitul în natură. În cea mai mare parte, oamenii ies la plimbări în natură alături de prieteni sau de familie, însă mai există un partener ideal pe care îl poți conduce alături de tine prin natură. Îți prezentăm ATV-ul Can-Am Outlander MAX XT-P 1000R ’21, un vehicul off-road, pregătit să învingă orice tip de teren, fie el oricât de accidentat și gata să te îndrume către cele mai frumoase locuri ascunse de către drumul nefavorabil.

Avantajele unui ATV:

Ideal pentru off-road

În comparație cu vehiculele clasice, ATV-ul are o configurație specială, menită să facă față drumurilor neamenajate, precum terenuri accidentate și mlăștinoase. Astfel că, poți călători în zone nemaivăzute până atunci, deoarece erau greu accesibile.

Design inedit

Deși în cea mai mare parte a timpului va fi acoperit de pământ și de noroi, din cauza traseului off-road, în momentul în care va fi curățat, vehiculul tău va arăta impecabil. Acest ATV are un aspect ușor agresiv, care induce putere și care o să atragă privirile oricui. Cu o greutate de 408 KG și o înălțime de 1350mm, acest vehicul masiv vine cu un design modern și atractiv, colorat într-o paletă de culori care conține negrul și portocaliul.

Putere mare

Pentru a reuși să străbată un astfel de teren, ATV-ul are nevoie la rândul său de o motorizare puternică. De aceea, acest model vine dotat cu un motor Rotax de 976cc, V-Twin, EFI, cu răcire pe lichid, capabil să dezvolte până la 91 de cai putere. El este cuplat la o cutie de viteze modernă P-R-N-H-L + frână motor standard.

Caracteristici speciale ale lui Can-Am MAX XT-P 1000R ’21

Acest model a fost gândit de către cei mai mari specialiști ai companiei canadiene Bombardier Recreational Products. În urma recenziilor cumpărătorilor și învățând din cererile anterioare, ei au reușit să aducă acestui vehicul cele mai moderne caracteristici tehnice. Ei s-au folosit de o tehnologie de ultimă generație și au introdus în configurația ATV-ului un afișaj multifuncțional digital, cu vitezometru, turometru, kilometraj, centru diagnostic, indicatori trip & ore, nivel combustibil, treaptă de viteză, indicator 4×4 și ceas. Tracțiunea este selectabilă 2WD/4WD, cu diferențial autoblocant față Visco Lok QE, iar pentru un control mai ușor al vehiculului, acesta vine la pachet cu o servodirecție Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS).

Cât pentru siguranța ta, dar chiar și a vehiculului tău, acest model vine dotat cu protecție pentru mâini, apărători de noroi, bară de protecție față și spate, dar și un sistem antifurt D.E.S.S.

În comparație cu ATV-urile obișnuite, acest ATV dispune de o capacitate de 2 persoane, așadar, îți poți lua alături de tine o persoană dragă pentru a vă crea niște amintiri de neuitat.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns