Pariuri sportive – Ce trebuie sa stii

Group of friends watching TV, sport match together. Emotional fans cheering for favourite team, watching exciting football. Concept of friendship, leisure activity, emotions. Betting, finance, fun.

Pariurile sportive reprezinta o pasiune pentru multe persoane. Multi dintre iubitorii de sport ajung sa parieze pentru ca este placut cand vad ca pronosticul lor se dovedeste corect. Iar altii iubesc emotiile. In prezent, pariorii au posibilitatea sa aleaga intre agentiile fizice si cele online. Daca si tu te numeri printre ei, trebuie sa stii anumite lucruri despre betting.

Planificarea beturilor este utila

Este bine sa iti iei destul timp pentru a planifica biletele de pariuri sportive. Cand mai sunt cateva minute si meciul incepe, nu ai timp sa parcurgi toate detaliile care te-ar putea ajuta in stabilirea pronosticului corect. Foloseste calendarul disponibil pe site-urile de pariere cand vrei sa planifici un bilet. Intra aici pentru a vedea un astfel de calendar. Dupa ce alegi evenimentele sportive, studiaza statisticile, forma de moment, confruntarile anterioare, programul anterior (care poate indica oboseala) si starea fizica a competitorilor.

Stabilirea unui buget este esentiala

Cand pariezi si treci de la un meci la altul se poate intampla sa cheltuiesti excesiv. Stabilirea unui buget si o buna gestionare a acestuia sunt esentiale in betting. Aloca pariurilor sportive doar banii pe care ii poti pierde fara sa-ti afecteze viata. Nu depasi bugetul stabilit pentru ca risti sa-ti destabilizezi situatia financiara. Tine cont de cheltuieli si castiguri si incearca sa descoperi ce nu a mers la biletele pierdute.

Hazardul este un factor care nu trebuie ignorat

Chiar daca urmaresti multe meciuri si studiezi statistici, realitatea din teren contrazice uneori orice asteptare. Hazardul face parte din joc, astfel ca nu exista pariuri sigure. Chiar si cei mai slabi cotati competitori au produs surprize de-a lungul timpului. Jucatori de tenis fara palmares au invins campioni de Grand Slam, iar echipe de fotbal de liga a treia au eliminat formatii de top in cupe.

Cotele operatorilor de pariuri sportive sunt diferite

Casele de pariuri colaboreaza cu bookmakeri pentru stabilirea cotelor. Acestia tin cont atat de sansele competitorilor, cat si de procentul pe care operatorul de pariuri sportive vrea sa-l obtina la fiecare pariu pentru profitul sau. De aceea, cotele variaza de la un operator de pariuri sportive la altul.

Chiar daca se calculeaza in functie de sanse, cotele pariurilor nu sunt indicatori ai rezultatului. Unii pariori pun beturi in functie de cote, dar aceasta abordare este gresita. Realitatea din teren este deseori diferita de ceea ce iti indica indicii numerici ai sanselor. Este mai bine sa studiezi statisticile si evenimentele sportive anterioare si sa speri ca ai si noroc.

Pariurile sportive pot sa iti dea dependenta

Ca orice activitati distractive, si pariurile sportive pot sa te atraga prea mult. Este relaxant sa pui beturi si sa urmaresti evenimentele sportive, dar daca pierzi mult timp si risipesti bani, atunci ai o problema. Chiar daca dependenta afecteaza un procent redus de pariori, incearca sa previi pariatul excesiv. Stabileste un buget fix si un interval de betting rezonabil. Cateva zeci de minute zilnic sunt de ajuns pentru plasarea catorva bilete.

Ai multe optiuni de plata pe site-urile de pariuri

Pariatul la agentiile fizice se face prin inregistrarea biletului la casa. In mediul online, tu plasezi pariurile, iar tranzactia se face rapid prin metoda pe care o alegi. Exista multe optiuni de plata:

  • depunere la agentie fizica;
  • transfer bancar;
  • card bancar;
  • aplicatii de banking independente;
  • cartela preplatita;
  • portofele electronice;

Doar pariatul pe site-uri cu licenta este legal

ONJN este institutia care ofera agentiilor de pariuri licente de functionare. Licenta trebuie sa fie vizibila pe prima pagina a site-ului de pariere. Daca pariezi la un operator fara licenta, risti o amenda mare si confiscarea banilor din cont.

Pariurile sportive sunt distractive. Poti sa mizezi pe numeroase sporturi si competitii. Pariaza responsabil si tine cont de informatiile de mai sus!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns