click aici

Champions League 2022-2023. Cine se va încorona regina europei în acest an?

Champions League 2022-2023. Cine se va încorona regina europei în acest an?

Pauza competițională cauzată de desfășurarea Cupei Mondiale de Fotbal 2022 a luat sfârșit și avem parte din nou de fotbal la cel mai înalt nivel. Luna ianuarie vă fi presărată cu o mulțime de derby-uri și partide spectaculoase în toate campionatele principale din Europa. Luna februarie ne aduce primele partide eliminatorii ale ediției Champions League 2022-2023, astfel încât ne întrebăm cine se va încorona regina europei în acest an.

Acestea fiind spuse, mai este doar o luna și jumătate până când vom avea parte din nou de fotbal european de mare clasa. Până atunci, toți pasionații de fotbal pot să studieze diverse tipuri de ponturi pariuri sportive și să își pregătească cele mai bune selecții. În cele ce urmează vom vorbi despre favoritele la câștigarea trofeului so forma echipelor.

Ce formație este favorită să câștige Champions League 2022-2023?

În ceea ce privește formațiile care sunt favorite să câștige Champions League în acest an, acestea sunt Manchester City și Bayern Munich. Cu cea de a treia șansă sunt cotați francezii de la PSG. Așa cum bine știți, City a fost favorita în ultimele 5 ediții ale acestui campionat, dar din păcate nu a reușit să se impună vreodată.

Alte formații care sunt cotate cu șanse bune la câștigarea titlului ar fi Napoli, care a făcut o figura foarte frumoasă anul acesta în seria A, Liverpool, dar care este într-o forma foarte slabă și Real Madrid, echipa care și-a adjudecat cele mai multe trofee în ultimii ani. Chiar și așa, nu putem exclude nici o surpriza, având în vedere cât de mult s-au întărit formațiile mici.

Ce confruntări puternice vom vedea în acest sezon de Champions League?

Turul optimilor de finală ale actualului sezon de Champions League vor avea loc în 14-15 februarie, respectiv 21-22 februarie. Încă din aceasta etapa a competiției ne așteaptă meciuri foarte echilibrate și o mulțime de spectacol. Astfel, optimile încep cu o confruntare extraordinara intre PSG și Bayern Munich.

În aceeași fază vor avea loc și întâlnirile dintre Chelsea și Dortmund, meci care se anunță foarte echilibrat și Liverpool și Real Madrid, o reeditare a finalei de anul trecut. Astfel, spectacolul nu vă lipsi și ne așteptam să vedem destul de multe surprize, așa cum Liga Campionilor ne-a obișnuit deja în edițiile anterioare.

Care formații au șanse reale de a câștiga Champions League 2022-2023?

Atunci când se oferă cotele pentru favoritele la câștigarea turneului se iau în considerare o mulțime de factori diferiți. Cu toate acestea, chiar dacă echipe precum City sau PSG au fost în fiecare an favorite, ele nu au reușit să se impună. Unul dintre principalele motive este faptul că cele două formații au loturi extraordinare la nivel individual, dar de multe ori acei jucători nu funcționează că o echipa.

Astfel, din punctul nostru de vedere cele mai mari șanse în acest an le au City, Real Madrid și Bayern Munich. Manchester City este cu totul alta echipa după venirea lui Haaland și pare într-un final pregătită să ridice Cupa Campionilor. Chiar dacă Real Madrid nu mai are același lot precum acum câțiva ani, rămân în continuare o echipa puternica care știu cum să abordeze cupele europene. Nu în ultimul rand, Bayern Munich este o forță a fotbalului și ar fi cazul să își adjudece un nou trofeu în competiția europeană.

În final, tot ceea ce vă putem recomanda până când vom ajunge să ne bucurăm de fotbal la cel mai înalt nivel este să urmăriți analizele lui Alex Câmpean. Probabil unul dintre cei mai echilibrați specialiști din fotbal, Alex oferă analiza complexe asupra echipelor, iar pronosticurile sale sunt de cele mai multe ori câștigătoare. Puteți astfel să îmbinați cu ușurință utilul cu plăcutul.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

ATV-urile CFMOTO – Vârful industriei de vehicule off-road

Scopul producătorilor de ATV-uri, SXS-uri sau motociclete a fost ca întotdeauna să aducă un plus de valoare în viața cumpărătorilor

ATV-urile CFMOTO – ideale atât pentru iubitorii de senzații tari, cât și pentru cei ce caută experiențe noi

După o lungă perioadă de stat in casă, oamenii au simțit nevoia de a petrece cât mai mult timp în

ATV CF Moto 1000 OverLand …precizie și control

Made in China. Această etichetă ar putea să îți dea emoții în alegerea ATV-ului potrivit pentru pofta ta de adrenalină.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte