Cele mai bune seriale din 2022 pe care trebuie sa le vezi neaparat

Televiziunile si platformele de streaming au continuat sa ofere si in anul 2022 o multime de seriale, de sezoane noi si de creatii originale venite din cele patru colturi ale planetei. Comedii, drame, serial care au distrus barierele dintre genuri… au stiut cum sa suprinda pe toata lumea cu povesti si traiectorii ale personajelor total neasteptate.

Better Call Saul, sezonul 6. Oare cine ar fi crezut ca la momentul lansarii sale, serialul lui Vince Gilligan si Peter Gould va deveni cel mai bun serial American al ultimilor ani? Cu siguranta ca gratie acestei surprize permanente Saul Goodman, un personaj secundar din Breaking Bad, a reusit sa ne farmece si sa ne emotioneze. Al saselea sezon este de o sofisticare si de o eleganta innascute si a venit sa inchida o poveste care uimeste mereu prin umanitatea sa. O adevarata capodopera!

Atlanta, sezoanele trei si patru. De la lansarea sa in anul 2016, serialul creat de catre Donald Glover a depasit mereu orice limita propunand episoade care imbina un imaginar suprarealist si cel mai adesea perturbant, cu problematici ale societatii americane.

The White Lotus, sezonul 2. Dupa triumful sezonului 1 de anul trecut, sezonul doi a revenit cu noi decoruri, de data aceasta din Sicilia, cu noi personaje si cu o tema care devine din ce in ce mai captivanta.

Severance, sezonul 1. In anul 2022 au aparut o multime de seriale noi. Retinem aici si promisiunile halucinante ale serialului Severance. O distopie indrazneaata despre lumea muncii care cu siguranta ca a pus Black Mirror intr-un con de umbra.

The Bear, sezonul 1. Un fenomen al televiziunii in Statele Unite, care a fascinat prin intensitatea scenelor sale. Dar si a performantelor actorilor sai.

This Is Going To Hurt. In sapte episoade captivante, acest serial a reusit sa reinnoiasca genul cam rasuflat al serialelor medicale. Un serial care se intereseaza mai indeaproape de viata de zi cu zi mai dificila a personalului medical. Serialul creat de catre Adam Kay este un mini serial foarte percutant.

We Own This City. Pentru David Simon, toate drumurile duc la Baltimore. La 14 ani dupa ce s-a incheiat The Wire, scenaristul sprijinit de catre George Pelecanos revine in Charm City pentru a spune o poveste de coruptie din cadrul Gun Trace Task Force. Un serial care concentreaza ceea ce David Simon stie sa faca cel mai bine. O putere narativa de nestavilit pusa in serviciul unei prezentari crude a Americii si a ranilor sau problemelor sale care nu mai dispar- rasismul institutional mai ales.

Industry, sezonul 2. Este unul din cele mai bune serial britanice in curs de difuzare care a surprins pe toata lumea cu un sezon doi la fel de intens si de crud. Un serial care nu si-a pierdut nici din electricitate, nici din complexitate, cu personaje care castiga si mai mult in nuanta. Cea mai frumoasa poveste care speram ca va fi reluata si intr-un sezon cu numarul 3, care se pare ca este deja comandat.

Sursa: https://leclaireur.fnac.com/selection/cp49688-le-top-des-meilleures-series-tv-de-lannee-2022/

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns