click aici

Cu Facebook-ul prin sat-Eu,psihologic vorbind.


Si, pentru ca  nu mai este de actualitate, am renuntat la campania „Cu Messengerul prin sat” si am pornit cu Feisbucu`, buchisindu-l pe ici-colo, pe alocuri, pe un` se vede vizibil ca lumina zilei. Si, fereasca Bunutu` sa vedeti cate stim sa debitam cu sociolipeala asta. Din intamplare, am dat peste Adyna Yna, care aflandu-se la fel de intamplator in lista de amici socializatori, ne-a zgariat cumplit retina. Si te mai miri ca iesim psihologi stoluri de pe bancile scolii. „psihologic vorbind„.

Va avertizam, materialul urmator poate dauna grav psihicului dvs.

Adyna-Yna

eu psihologic vorbind

by Adina Yna on Friday, November 19, 2010 at 5:46am

Si mam descoperit pe mine insumi  nu k nu  stiiam cum sunt deja….dar mam descoperit din punct de vedere psihologic…ce chestie …e ciudat sa vezi k intri in niste  stasuri si k mai asunt si alti k tine cu toate k tu tinzi sa crezi k esti uni …bn esti uni in felul tau pt k unele lucruri se manifesta mai puternic al tine altele nu . si sunt o persoana colerik…..oo pers neastamparata…agresiva si chiar is dar stiu sa ma temperezi sa numi pun mintea cu toata lumea..k nu are rost…..sunt schimbatoare cei drept mereu imi schimm parerile ideiele ,concluzile …sunt optimista dar nu intotdeauna…..se spune k as fi inegaal in toate manifestarile mele si hiar asa e pt k in unele ma implic mai mult in altele nu prea……nestapanita pai dak ma klk pe nervi ceva nu  ma pot abtine sa nu ripostez …tipul cleric are oscilatii, intre entuziasm, temeritate si stare de abandon, deceptie…cei drept si eu le am km des in ultima perioada…o alta teorie descoperita recent ma propulseaza in catetgoria oamenilor activi…pt simplu fapt k ma implic in experiente noi fara nici o prejudekta..prefer sa ma bucur de prezent si sa am o gandire deschisa asta facanduma sa asc si sa cun tot felul de oameni, caractere moduri de viata si sai accept pt cea ce sunt ei…sunte entuziasta la tot cei  nou…emit  judekti mai mult bazate pe sentimente si intuitie ce nui bn de loc pt k mio iau urat de tot uneori…imi place sa sa ma ocup de situatiile de criza,m iubesc provokrile, npul, ma plictisesc de detalii….sunt prietenoasa cu toata lumea dar asta nu inseamna k toti imi devin prieteni..ini place  sa ata problemele reale sa fac tot cemi sta in putinta sa fac totul sa fie cum vreau eu …numi place sa mi se zik k am nevoie sa clarific ce vreau eu defapt, merg pe ideia k trebuie sa incerc totul makr odata…sunt momente in care actionez mai intai si abia apoi ma gandesc la consecinte..

Am descoperit k intru putin si in ktegoria reflexivilor….pt k imi place sa ma gandesc la experiente, sa observ totul din kt mai multe perspective..imi place sa adun informatii si sa trag concluzi, imi place sa observ totul sa analizez..imi place sa mediez dicutiile contradictori a persoanel din jur , inainte sami dau cu parerea vreau sa o am o imagine completa asupra situatiei..

Numi place sa invata din ce imi zic altii din experienta lor vreu sa invat din experienta mea din ce fac eu..reflectez ulterior ce nui pre bn uneori.

Cam atat despre mine dpdv psiholigic .

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cum alegi jucariile perfecte pentru copilul tău?

Dezvoltarea fizica si mentala a unui copil trebuie sa fie facuta in preajma unor jocuri creative si a unor jucarii

O poezie pe zi: Mizerabil Paradis

Mizerabil Paradis : Ce peisaj ! Ce dealuri saturate de culori Combinatii-ndraznete ce nu afli nici la pictori Aerul musteste

Femeile innebunesc barbatii in zilele de Craciun (Poze)

Craciunul este cea mai frumoasa perioada a anului. Atat cei mici cat si cei trecuti de varsta adolescentei il asteapta


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte