Calendarul zilei – 2 mai 2014

La data de 2 mai 2004, cititorii revistei „Total Guitar” votau piesa „Sweet Child Of Mine” a celor de la Guns ‘N’ Roses drept piesa cu cel mai bun riff de chitara. Pe locul doi s-a situat „Smells Like Teen Spirit” a celor de la Nirvana iar pe locul trei, „Whole Lotta Love” de la Led Zeppelin.

In 2006, pe 2 mai, chitaristul trupei Rolling Stones, Keith Richards, parasea spitalul in care isi petrecuse cateva saptamani dupa atacul cerebral survenit in urma unei caderi dintr-un cocotier, in insulele Fiji.

In 1991, pe 2 mai, videoclipul REM la „Losing My Religion era interzis in Irlanda.

Pe 2 mai 2007, 1876 de muzicieni se strangeau in orasul polonez Wroclaw pentru a canta piesa „Hey Joe” a lui Jimi Hendrix. Chitaristii au dorit sa stabileasca un nou record mondial. Si au reusit.

Pe 2 mai 1989, un agent de securitate al unui renumit magazin de bijuterii din California alerta politia dupa ce un barbat cu peruca, mustata si dinti falsi intra in magazin. In cateva minute, trei echipe de politie descindeau in magazine si il retineau pe barbat, care s-a dovedit a fi nimeni altul decat Michael Jackson deghizat.

Tot intr-o zi de 2 mai, in 1992, duo-ul englezesc ce purta numele de Nirvana dadea in judecata trupa americana cu acelasi nume, motivand ca ei folosesc acest nume din 1968. Disputa a fost rezolvata in afara salii de judecata, in favoarea Nirvanei britanice.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns