click aici

Calendarul zilei – 2 mai 2014


La data de 2 mai 2004, cititorii revistei „Total Guitar” votau piesa „Sweet Child Of Mine” a celor de la Guns ‘N’ Roses drept piesa cu cel mai bun riff de chitara. Pe locul doi s-a situat „Smells Like Teen Spirit” a celor de la Nirvana iar pe locul trei, „Whole Lotta Love” de la Led Zeppelin.

In 2006, pe 2 mai, chitaristul trupei Rolling Stones, Keith Richards, parasea spitalul in care isi petrecuse cateva saptamani dupa atacul cerebral survenit in urma unei caderi dintr-un cocotier, in insulele Fiji.

In 1991, pe 2 mai, videoclipul REM la „Losing My Religion era interzis in Irlanda.

Pe 2 mai 2007, 1876 de muzicieni se strangeau in orasul polonez Wroclaw pentru a canta piesa „Hey Joe” a lui Jimi Hendrix. Chitaristii au dorit sa stabileasca un nou record mondial. Si au reusit.

Pe 2 mai 1989, un agent de securitate al unui renumit magazin de bijuterii din California alerta politia dupa ce un barbat cu peruca, mustata si dinti falsi intra in magazin. In cateva minute, trei echipe de politie descindeau in magazine si il retineau pe barbat, care s-a dovedit a fi nimeni altul decat Michael Jackson deghizat.

Tot intr-o zi de 2 mai, in 1992, duo-ul englezesc ce purta numele de Nirvana dadea in judecata trupa americana cu acelasi nume, motivand ca ei folosesc acest nume din 1968. Disputa a fost rezolvata in afara salii de judecata, in favoarea Nirvanei britanice.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Sandero: masina creata cu profesionalism!

Cu toti stiti „spectaculoasa” masina Dacia Sandero, insa nu cunoasteti un lucru.Acelasi lucru este legat de reglarea usilor ca sa

Aici e Romania, nu e USA!!!

Romania…tara tuturor posibilitatilor. Cu putina atentie, observi niste lucruri, de te crucesti si ori razi cu pofta, ori pleci capul,

Un gest pentru tine

Au trecut acele vremuri in care toti copiii se bucurau sa il vada pe Mickey Mouse, acum toata lumea vrea sa


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte