Cele mai bune rezolutii pentru a incepe asa cum trebuie anul 2023

Anul 2023 se apropie cu pasi repezi. Dupa ce lumea a profitat de Craciun asa cum trebuie, a venit momentul sa se sarbatoreasca trecerea la noul an. Si daca vorbim despre an nou, vorbim si despre rezolutii noi.

Noul an inseamna pentru foarte multe persoane un bun moment de a reincepe cu cele mai bune baze, de a schimba unele lucruri, dar si de a adopta cele mai bune noi obiceiuri. Noul an pare sa fie ocazia ideala de a fixa unele rezolutii sau de a integra unele lucruri noi.

Care sunt cele mai bune rezolutii pentru a incepe asa cum trebuie anul 2023?

Ai mai multa grija de tine. Slabeste cat doresti sau cat trebuie, renunta la fumat, incepe sa te smti bine in pielea ta… sa ai mai mare grija de tine trebuie sa se faca tot anul, de-a lungul intregii vieti. Este deci prima rezolutie care trebuie sa figureze pe lista tuturor.

Amelioreaza obiceiurile alimentare. Atunci cand sarbatorile de sfarsit de an ajung la sfarsit, cel mai adesea, acestea se lasa cu sentimente de culpabilitate, cu kilograme in plus si un sistem digestiv mai greoi… pentru a te simti cat mai bine in corpul tau, cel mai bine ar fi sa incepi sa ai o mai buna igiena de viata, sa ai cele mai sanatoase obiceiuri alimentare si echilibrate. Consuma deci mai multe fructe si legume, alege mai multe alimente naturale si bio, redu consumul de zahar si de grasimi.

Descopera noi lucruri sau noi activitati. Sa te inchizi intr-o rutina – lucru- acasa, nu este un lucru bun. Pentru a avea o buna igiena de viata, uneori ar fi bine sau recomandat sa se schimbe unele obiceiuri. Pentru asta, este important ca toate persoanele sa incerce sa se imbogateasca pe toate planurile: intelectual, psihic, cultural sau emotional. Astfel ca, trebuie sa iti faci timp sa mergi din cand in cand in vacanta, sa vizitezi locuri pe care nu le-ai vazut pana acum, sa faci unele cursuri la care nu te-ai gandit pana acum…

Fa sport. Pentru a te mentine in forma tot anul, cel mai bine ar fi sa faci sport tot anul. Poti merge la sala, de ce nu, dar asta nu este obligatoriu. Poti sa apelezi si la alte solutii- poti alerga, apela la unele aplicatii, sa iti iei unele aparate acasa… secretul este sa tii cont de propriul tau ritm si sa maresti apoi intensitatea activitatilor in mod progresiv.

Ai grija de cei din jur. Ar trebui de asemenea, sa fii recunoscator pentru tot ce ti s-a intamplat de-a lungul anului. Altii cu siguranta ca ar vrea sa fie in locul tau si sa se bucure de o viata mai stabila si mai confortabila. Dar, din pacate nu au acces din mai multe motive.

Poti de asemenea sa incerci sa devii voluntar pentru a ajuta lumea, pentru a ameliora viata celor care au nevoie – ii poti ajuta la scoala, financiar sau cu alimente.

Sursa: https://www.westwing.fr/inspiration/astuces-deco/bien-etre/resolutions-nouvel-an/

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns