Pentru micul nostru colt de rai

Vorbeam mai devreme intr-un articol postat pe blogul meu despre faptul ca am fost sa-mi caut mobilier nou pentru apartamentul ce tocmai l-am inchiriat pe 2 ani. Am gasit lucruri foarte frumoase si cu un pret decent in magazinele din Bucuresti, dar mai am nevoie de anumite lucruri, precum mobilier de bucatarie sau living ce contine masa, scaune de bucatarie, canapele fotolii si asa mai departe.

Saltele   SomproductAm intrat pe site-ul unor profesionisti , site de tip eCommerce, mai exact, pentru necunoscatori, un magazin online la inceput de drum dar care promite foarte multe, mai ales ca preturile sunt acceptabile, uneori, la anumite produse, chiar sub preturile din oras. Ceea ce ma face sa ma simt fericit pentru ca in aceasta perioada nu stam foarte bine cu banii si orice economie este binevenita. Am gasit foarte multe reduceri la categoriile canapele fixe sau fotolii extensibile si nu cred ca voi sta prea mult pe ganduri. Chiar sunt uimit de preturi, fiindca nici macar in Gorj, orasul meu natal, nu gasesti preturi atat de bune. Si credeti-ma, uneori preturile de acolo le depasesc pe cele din capitala.

Maine urmeaza sa fac comanda pentru o canapea coltar, sotia mea este inebunita dupa asa ceva si de un timp incoace nu ma mai slabeste in a-i cumpara si ei astfel de piesa de mobilier pentru sufragerie. Ea este mai clasica .. ii place mobila veche … mobila din lemn masiv.. mie imi place sa fiu in pas cu moda, deci, aleg modele noi. De data aceasta imi voi asculta sotia pentru ca stiu ca ea va face din acest apartament… micul nostru colt de rai.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns