Am scapat de mersul in magazine

Intr-o seara, stand de vorba cu prietenii, care toti au masini de altfel, am ajuns la concluzia ca aproape nu mai avem timp liber si ca tuturor ne este foarte greu sa mergem in magazine, sa cautam produsele de care avem nevoie. Si tin sa precizez ca suntem pasionati de masini. Ne place sa iesim frecvent in gasca, fiecare cu masina lui, sa ne intrecem sau doar sa plecam in zilele de la sfarsitul saptamanii. Cu toate acestea, avem nevoie de un loc din care sa putem cumpara ce avem nevoie pentru a intretine masina. Asadar, am auzit de auto-timas.ro. Prima data am fost reticent, mai ales ca nu sunt adeptul cumparaturilor de pe Internet. Prietena mea, care practica acest lucru m-a convins insa sa incerc.

Piese auto de schimb Skoda   Auto Timas.roLa momentul respectiv aveam nevoie de cateva consumabile, cateva piese auto vw. M-am uitat pe site-ul lor si am fost placut surprins sa vad ca aici am gasit cam tot ce aveam nevoie si la preturi acceptabile. De exemplu, prietenul meu avea nevoie de piese auto Mercedes adica de un filtru de ulei, pe care l-a cumparat la un pret foarte avantajos cu doar cateva click-uri. Bine, preturile erau diverse si variaza in functie de produs, dar fiecare alege ce doreste. Mi-am dat seama apoi ca toamna e ca si sosita  si ca stergatoarele de la Skoda sotiei mele sunt destul de uzate, asa ca am cautat pe google piese Skoda si nu o sa credeti ce rezultate am primit… tot pe auto-timas.ro am ajuns. Asa ca am cumparat de la Auto-Timas si set de doua stergatoare pentru care am platit foarte putin. O lamela are 710 mm. E ok pentru ce masina am eu, dar exista si alte tipuri. Pe langa aceste produse, am mai cumparat si altele.

Cand vine vorba de livrare, am optat pentru curierul rapid, pentru ca am primit comanda acasa in mai putin de 48 de ore, ceea ce mi-a convenit. Pe site am mai gasit si jante, anvelope, sisteme audio, accesorii, electrice si piese auto, asa ca probabil voi mai comanda de la Auto-Timas atunci cand va fi cazul.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns