click aici

Locuri de munca in online


Incepe sa mearga treaba in online in ultima vreme… daca acum cateva luni un bun amic de-al meu imi spunea ca nu ies bani din bloguri uite ca a venit timpul sa-l contrazic.
Am inceput sa fac bani.. nu foarte multi insa ma multumesc si cu faptul ca din munca depusa pe net imi pot achita o factura la telefon, internetul, sa-mi schimb cate ceva la calculator si ce e cel mai important: imi mai raman si sa mai beau din cand in cand cate o bere… 😀
Mai un proiect, un site, putina grafica pe ici pe colo, un magazin online, un radio, unu doua sau mai multe advertoriale si deja simt cum incep sa vina banii.
Intr-adevar drumul pentru a ajunge aici nu a fost unul foarte usor ci dinpotriva .. unul cu nopti nedormite cu schite si planuri pentru ceea ce aveam in gand sa fac .
Acum nu vreau sa vand vise celor noi veniti in blogosfera… nu orice „rahat” e comercial cun s-ar spune… trebuie sa stii foarte bine ce se cauta si ce e citit si cu siguranta daca te tii de treaba in cateva luni de zile incepe sa se vada o schimbare.. Unde vreau sa ajung ? Inainte sa te implici in ceva, tine cont si de parerile altora !

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Google, PayPal heat up mobile-payments fray

Dynamically brand synergistic schemas via cross functional networks. Quickly visualize web-enabled strategic theme areas for cross functional e-business. Enthusiastically productize

Maddux | Responsive News, Magazine & Blog Theme (Blog / Magazine)

Download WordPress Theme | Preview WordPress Theme Maddux is a handsome, versatile, flexible, unique, and responsive WordPress theme for blogs,

A inceput scoala

No, ca tot a inceput scoala.  Desi e cam de plans. Uneori chiar se intampla . Vezi imaginea de mai


3 comments

Write a comment
 1. Ovi Olaru
  Ovi Olaru 19 noiembrie, 2012, 22:06

  Ca sa ma laud putin, luna asta am castigat pana acum 200 de euro. Presimt ca pana la sfarsitul lunii curente o sa mai castig ceva.

  Reply this comment
 2. Dragon Athus
  Dragon Athus 19 noiembrie, 2012, 22:10

  Suna tentant, insa cum mai exact poate sa faca cineva bani din blogul pe care il are?

  http://www.dragonathus.blogspot.ro

  Reply this comment
 3. Marian
  Marian 20 noiembrie, 2012, 15:22

  Tu ai timp si deacea,eu nu prea am timp ca daca nu poate as scoate si eu cv.Bafta in continuare.

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte