Locuri de munca in online

Incepe sa mearga treaba in online in ultima vreme… daca acum cateva luni un bun amic de-al meu imi spunea ca nu ies bani din bloguri uite ca a venit timpul sa-l contrazic.
Am inceput sa fac bani.. nu foarte multi insa ma multumesc si cu faptul ca din munca depusa pe net imi pot achita o factura la telefon, internetul, sa-mi schimb cate ceva la calculator si ce e cel mai important: imi mai raman si sa mai beau din cand in cand cate o bere… 😀
Mai un proiect, un site, putina grafica pe ici pe colo, un magazin online, un radio, unu doua sau mai multe advertoriale si deja simt cum incep sa vina banii.
Intr-adevar drumul pentru a ajunge aici nu a fost unul foarte usor ci dinpotriva .. unul cu nopti nedormite cu schite si planuri pentru ceea ce aveam in gand sa fac .
Acum nu vreau sa vand vise celor noi veniti in blogosfera… nu orice „rahat” e comercial cun s-ar spune… trebuie sa stii foarte bine ce se cauta si ce e citit si cu siguranta daca te tii de treaba in cateva luni de zile incepe sa se vada o schimbare.. Unde vreau sa ajung ? Inainte sa te implici in ceva, tine cont si de parerile altora !

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

3 thoughts on “Locuri de munca in online

  1. Ca sa ma laud putin, luna asta am castigat pana acum 200 de euro. Presimt ca pana la sfarsitul lunii curente o sa mai castig ceva.

  2. Tu ai timp si deacea,eu nu prea am timp ca daca nu poate as scoate si eu cv.Bafta in continuare.

Lasă un răspuns