click aici

Locuri de munca in online


Incepe sa mearga treaba in online in ultima vreme… daca acum cateva luni un bun amic de-al meu imi spunea ca nu ies bani din bloguri uite ca a venit timpul sa-l contrazic.
Am inceput sa fac bani.. nu foarte multi insa ma multumesc si cu faptul ca din munca depusa pe net imi pot achita o factura la telefon, internetul, sa-mi schimb cate ceva la calculator si ce e cel mai important: imi mai raman si sa mai beau din cand in cand cate o bere… 😀
Mai un proiect, un site, putina grafica pe ici pe colo, un magazin online, un radio, unu doua sau mai multe advertoriale si deja simt cum incep sa vina banii.
Intr-adevar drumul pentru a ajunge aici nu a fost unul foarte usor ci dinpotriva .. unul cu nopti nedormite cu schite si planuri pentru ceea ce aveam in gand sa fac .
Acum nu vreau sa vand vise celor noi veniti in blogosfera… nu orice „rahat” e comercial cun s-ar spune… trebuie sa stii foarte bine ce se cauta si ce e citit si cu siguranta daca te tii de treaba in cateva luni de zile incepe sa se vada o schimbare.. Unde vreau sa ajung ? Inainte sa te implici in ceva, tine cont si de parerile altora !

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

BeBe – Themeforest Responsive WordPress Theme

BeBe Responsive WordPress Theme – is the best children Theme in our days. Animated, unique designed, responsive and much more

Thunder – Multi Concept PSD Template (PSD Templates)

Welcome to my theme page! THUNDER is a Multi-Concept PSD Theme for agency, creatives, portfolio and photography. Pages mainpage_agency mainpage_creative

Renovarea de sarbatori

Mai este putin si vin mult-asteptatele si indragitele sarbatori de iarna. In fiecare casa va fi sarbatoare si buna dispozitie…


3 comments

Write a comment
 1. Ovi Olaru
  Ovi Olaru 19 noiembrie, 2012, 22:06

  Ca sa ma laud putin, luna asta am castigat pana acum 200 de euro. Presimt ca pana la sfarsitul lunii curente o sa mai castig ceva.

  Reply this comment
 2. Dragon Athus
  Dragon Athus 19 noiembrie, 2012, 22:10

  Suna tentant, insa cum mai exact poate sa faca cineva bani din blogul pe care il are?

  http://www.dragonathus.blogspot.ro

  Reply this comment
 3. Marian
  Marian 20 noiembrie, 2012, 15:22

  Tu ai timp si deacea,eu nu prea am timp ca daca nu poate as scoate si eu cv.Bafta in continuare.

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte