click aici

Vointa de fier


Era o fata muncitoare si educata… ii placuse dintotdeauna sa invete si isi dorea sa isi depaseasca conditia pentru ca de mica suferise mari lipsuri financiare… familia ei aproape ca abia ii putea oferi strictul necesar… Ea era insa fericita ca ii dadusera voie sa mearga la scoala, lucru care rar se intampla in casele de copii saraci. Acum avea aproape optsprezece ani si isi dorea sa urmeze facultatea de medicina… visa sa schimbe lumea si sa gaseasca antidot pentru cele mai rele boli din lume.

providentStudia si muncea in acelasi timp pentru ca era constienta ca avea nevoie de bani la facultate si nimeni nu ii dadea bani imprumut. Asa ca s-a interesat cum sa faca rost de un credit pana la salariu. O simpla cunostinta i-a spus ca ar trebui sa se intereseze de imprumuturi online sa vada ce oferte are si poate are noroc.. mai ales ca muncea si avea un salariu decent care ii putea permite un astfel de imprumut.

S-a interesat imediat si a reusit. I s-a oferit creditul de care avea nevoie. A avut o vointa de fier si a invatat cat a putu ea de mult iar eforturile i-au fost cu folos. A intrat la Facultatea de medicina, la fara taxa.. iar bani pe care i-a imprumutat au fost restituiti foarte usor pentru ca nu era genul de fata care sa cheltuie banii munciti aiurea.

Acum este medic si a reusit sa ajunga acolo unde voia. Poate ca intr-o zi va reusi sa schimbe lumea in care traim. Isi doreste foarte mult sa ajute copii nevoiasi sa invete pentru ca stie ca acest lucru ii va ajuta in viata. Oricine poate reusi daca are o vointa de fier si un tel bine stabilit in viata.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

O idee super

Iesisem intr-o seara la o bere cu un bun prieten si vecin la un barulet in apropiere de unde locuiam.

Titanic (1997)

10 aprilie 1912.  Tehnologia furniza un şir de miracole timp de două decenii, iar oamenii începeau să nu mai aprecieze

Fiecare zi este speciala

Barbatii pot avea multe defecte insa, pe langa aceste defecte, ei pot avea si alte multe calitati. Stiti cum este


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar