Vointa de fier

Era o fata muncitoare si educata… ii placuse dintotdeauna sa invete si isi dorea sa isi depaseasca conditia pentru ca de mica suferise mari lipsuri financiare… familia ei aproape ca abia ii putea oferi strictul necesar… Ea era insa fericita ca ii dadusera voie sa mearga la scoala, lucru care rar se intampla in casele de copii saraci. Acum avea aproape optsprezece ani si isi dorea sa urmeze facultatea de medicina… visa sa schimbe lumea si sa gaseasca antidot pentru cele mai rele boli din lume.

providentStudia si muncea in acelasi timp pentru ca era constienta ca avea nevoie de bani la facultate si nimeni nu ii dadea bani imprumut. Asa ca s-a interesat cum sa faca rost de un credit pana la salariu. O simpla cunostinta i-a spus ca ar trebui sa se intereseze de imprumuturi online sa vada ce oferte are si poate are noroc.. mai ales ca muncea si avea un salariu decent care ii putea permite un astfel de imprumut.

S-a interesat imediat si a reusit. I s-a oferit creditul de care avea nevoie. A avut o vointa de fier si a invatat cat a putu ea de mult iar eforturile i-au fost cu folos. A intrat la Facultatea de medicina, la fara taxa.. iar bani pe care i-a imprumutat au fost restituiti foarte usor pentru ca nu era genul de fata care sa cheltuie banii munciti aiurea.

Acum este medic si a reusit sa ajunga acolo unde voia. Poate ca intr-o zi va reusi sa schimbe lumea in care traim. Isi doreste foarte mult sa ajute copii nevoiasi sa invete pentru ca stie ca acest lucru ii va ajuta in viata. Oricine poate reusi daca are o vointa de fier si un tel bine stabilit in viata.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns