Shopping….

Ieri am iesit in oras cu mama pentru a petrece mai mult timp (mai ales ca doar in weekenduri ne putem vedea momentan) si pentru a face niste cumparaturi necesare in casa si pentru noi, gen haine, accesorii si asa mai departe. Am intrat in diverse magazine si am gasit niste lucruri pe placul amandurora (ne asemanam foarte tare la gusturi si la moda – da, se pricepe la moda) asa ca am facut cam multe cumparaturi, insa, nu ne-a parut deloc rau, ne-am distrat la nebunie si ne-am simtit minunat impreuna, mai ales ca nu am mai iesit la cumparaturi impreuna de cel putin 2 luni.

In drum spre casa am dat peste o florarie nou-deschisa, florarie care mi s-a parut din exterior super interesanta prin ornamentele care le avea in afara magazinului, acest lucru facandu-ne sa intram neaparat si sa cumparam cate ceva. Am aruncat cate o privire peste niste arbusti ornamentali si niste plante de ghiveci, pe care ulterior le-am si cumparat pentru ca aratau superb . Pana la urma daca vara nu isi face simtita prezenta , trebuie sa o aducem noi ..in casa noastra sau in curtile noastre

Vreau sa spun ca acest weekend mi s-a parut foarte distractiv, m-a facut sa ma simt foarte bine faptul ca am iesit in oras cu mama si am petrecut mai mult timp impreuna, asadar sper sa vin din ce in ce mai des caci pana la urma este mama si trebuie tratata ca atare.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns