click aici

Recomand filmul DREDD


Mie chiar mi-a placut filmul asta ! Sf la greu dar fu’ fain.. Filmul il puteti viziona chiar aici  si nu mai sunteti nevoiti sa mai cautati pe nu stiu ce track torrent.

Povestea lui Dredd are loc în viitor pe un Pământ care a trecut prin războaie atomice. DREDD .tifSupraviețuitorii acestei perioade traiesc în orașe gigant, care protejează cetățenii de pământul blestemat, un deșert radioactiv populat de mutanți. Povestea principală are loc în primul oraș gigant numit Mega-City One, unde judecătorul Dredd, un ofițer care aplică legea, face echipă cu cadetul Judge Anderson pentru urmărirea unei organizații teroriste condusă de Ma-Ma, care este responsabil pentru vânzarea unui drog numit Slo-Mo.

Descriere preluate de pe site-ul cinemaxx.rs

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Zoofilia – Umilinta sexuala

Zoofilia … Adica sex cu animale. Stiu, suna complet anormal, pare desprins din lumea dementei, insa… Insa „realitatea bate filmul”,

BizPharma este solutia completa

O data cu aparitia cardurile si cu diverselor stiri de la televizor legate de acestea, am inceput si eu sa

Shortcodes Ultimate – Update to 4.3.2

Si update-urile pentru acest plugin continua. Shortcodes Ultimate a ajuns la versiunea 4.3.2 si sunt convins ca nu se va


1 comment

Write a comment
  1. LoccoChicco
    LoccoChicco Author 3 februarie, 2013, 00:43

    Super marfa filmul…recomand:D

    Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte