click aici

Gradinarit, renovare si petreceri


Într-un articol anterior va spuneam ca vechea mea bucătărie am montat-o la cabana din gradina. In aceeași gradina m-am apucat un pic de renovat la cabanuta.

Vreau sa o fac un pic moderna ținând cont de timpurile în care trăim. Vreau sa ma laud cu ceea ce am achiziționat de pe acest site. Un semineu electric super fain și la un pret foarte mic. Observând preturile și calitatea articolelor de pe acest site, am continuat sa recomand prietenilor mei în căutare de modernități de genu. Vreau sa spun ca șemineul meu funcționează foarte bine și sunt mândru de alegerea făcuta. Astăzi am făcut un gratarel cu prieteni în gradina și mi sa propus sa fac un grătar de gradina serios. Sa nu mai facem frigăruile pe sita de la frigider(glumesc).

Este foarte practic asa ceva într-o gradina. Am găsit pe același site la fel de atrăgător ca și șemineul, un grătar de gradina care îl voi cumpăra 100% săptămâna viitoare. Spuneam într-un articol anterior ca peste câteva zile este ziua soției mele, asa ca de o fi ger, furtuna sau ploaie, vreau sa facem petrecerea în gradina și frigăruile sa le fac pe noul grătar. Genul meu de lăudăros și orgoliul meu cu aceiași caracteristica ma împinge sa fac acest lucru. Îmi place sa am ceea ce nu am avut când am fost puștan și mergeam pe la petrecerile altora, invitați desigur.

Trebuie sa recunosc, preturile sunt super mici și nu pot scapa o asemenea unealta. Mi-a plăcut și strictețea cu care angajații acestei firme au montat șemineul. Lucru de nota 10 care poate alții nu l-ar fi făcut. Tin sa precizez ca nu am așteptat nici măcar 10 minute peste programarea care o aveau ca sa monteze ceea ce aveau de montat. Este o firma foarte serioasa pe care v-o recomand și vouă dragi cititori. Nu lăsați nevoile sa va conducă și faceți la fel cum am făcut eu. Răsfățați-va!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Joaca

Joaca Am prins soarele intr-o seara si l-am ascuns de mineAm vrut sa glumesc cu zilele mele si am aruncat

Dacă mâine nu voi mai fi…

Dacă lumea se termină mâine, vreau să spun cu un zâmbet larg că nu regret nimic. Deşi poate că, recunosc,

Un singur vinovat…? Unul inger altul demon ?

In mai toate cazurile de stari conflictuale in cadrul unui cuplu, si nu numai, il auzi pe el spunand ca


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte