click aici

Gandul zorilor ce vor veni


– Sufletul iti este dat sa-l indrepti spre lumina, si nu sa-l cufunzi in intuneric! De ce sa-l condamni mai departe in zbateri nefiresti, in loc sa-l adun manunchi in cerul scaldat de purpuri si destine senine?
– Wow! … pentru ca nu as mai fi eu. … Cine esti tu?
– Nici acum nu intelegi? Sunt celalalt tu, cel care a ales o alta cale, cel care a renuntat la josnicie si indoieli pentru gandul zorilor ce vor veni.

gandul zorilor– Gandul?
– Nu stii? Sunt cel care a gasit alinare mai departe de indaratnicia obiceiurilor in care iti gaseai mereu alinarea.
Bucuriile mele mici? Mangaierea unei femei, fumul unei tigari bine rasucite, arsura placuta a unei bauturi bune, deliciul unei marsave actiuni reusite frumos planuite, adrenalina care iti inunda mintea in timp ce gonesti in viteza prin noapte cu luminile stinse, adica o farama din multumirile pe care imoralitatea si stropul de nebunie din fiecare ti le aduce? 

Tu chiar ai impresia ca voi renunta la asa ceva? Si pana la urma, ca m-am saturat sa te tot intreb: cine mama dracului esti tu?!
Chipul meu ma priveste prin ochii din care se revarsa o imensa bunatate, de obicei straina mie.
– Sunt cel care cauta implinirea in lumina bucuriilor si a bunatatii. 

Sunt eu,cel care adeseori te-a invaluit in mantia sa, trecandu-te peste rele si necazuri,cel care de nenumarate ori a platit pentru nelegiuirile tale, cel care vrea ca tu, dupa somnul in care ai cazut, sa revii la viata curat si lipsit de ambitii desarte, de visele pe care niciodata nu le vei putea implini. Sub aripa mea ocrotitoare, cu un suflet curatat si o constiinta impacata, vei calca pe un drum nou, pe acele strazi de tine nestiute, dar pe care odata ce ai pasit aprind in tine dorinta mantuirii si focul dragostei pentru cel caruia I se cuvine toata lauda si cinstea! „ Stiu faptele tale, dragostea ta, credinta ta, slujba ta, rabdarea ta si faptele tale de pe urma, ca sunt mai multe decat cele dintai „.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Tiled Gallery Post Format

Quickly recaptiualize multifunctional architectures whereas professional methodologies. Dramatically envisioneer installed base technologies via client-based ROI. Distinctively architect equity invested methodologies

Povestea unui copil

Alex este un copil ca toti cei de varsta lui, nascut intr-o familie unita, cu o sora mai mare, patru

In trecutul noptilor mele

 In trecutul noptilor mele In trecutul noptilor mele Am privit in suflet ca intr-o oglinda,Erau acolo volburi inspumate siNori aprigi


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte