click aici

Concurs: De ce mă urmărești?


Vouă vă place magia? Pe mine de la un timp a început să mă pasioneze și acest domeniu. De un timp am exersat câteva trucuri cu cărți și încetul cu încetul, a început să mă atragă domeniul magiei și al iluzionismului. Fiul meu îmi cere să-i fac trucuri și am rămas în pană de idei. Pe YouTube am găsit trucuri, dar am nevoie de o bază. Am nevoie să citesc o carte care să-mi explice concret în ce constă magia și cum pot ajunge la perfecțiunea unui truc. Am găsit un concurs foarte interesant și se numește “De ce mă urmărești?”. Concursul este organizat de blogul “Gandim Rational”, iar premiul este cartea „Trucuri ale mintii” scrisă de către Derren Brown.

Gandimrational.blogspot.ro

Gandimrational.blogspot.ro

În primul rând, mi-aș dori cartea pentru a pune bazele magiei deoarece doresc să intru și mai mult în domeniu, poate chiar să mă reprofilez, cine știe? În al doilea rând, vreau să vă prezint blogul GândimRațional. Este un blog recent lansat specializat pe psihologie și tutoriale photoshop cs4. Blogul este dedicat celor care doresc să-și îmbunătățească gândirea și să învățăm mai multe despre noi. Cel mai mult mi-au plăcut acele povești pshiologice care te învață să nu abordezi anumite situații într-un alt mod. Blogul este foarte aranjat ca design și structură, foarte ușor de folosit. Am observat că recent a trecut la o versiune stabilă a design-ului, mai precis 1.0.0. Este un blog care mie îmi place și vi-l recomand și vouă.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cea mai buna vacanta dintotdeauna

Pentru ca piticul nostru a crescut cred ca anul acesta vom avea parte de cea mai buna vacanta pe care

Cum sa nu iti pierzi descurajarea atunci cand tii un blog?

Se poate intampla oricarui blogger sa se descurajeze la un moment dat. Mai ales atunci cand statisticile scad. Toata lumea

Romania – Grecia : Baraj de mondiale

Tati Pitzi acum tre sa zic lasa-nee . Daca pana acum te-ai vaitat ca am avut meciuri grele acum ce


2 comments

Write a comment
 1. Gandim Rational
  Gandim Rational 20 februarie, 2014, 19:41

  Succes!

  Reply this comment
 2. Florin
  Florin 23 februarie, 2014, 22:07

  Iti doresc mult succes la concurs, e unul interesant dar mai ales blogul.

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte