click aici

Concurs: De ce mă urmărești?


Vouă vă place magia? Pe mine de la un timp a început să mă pasioneze și acest domeniu. De un timp am exersat câteva trucuri cu cărți și încetul cu încetul, a început să mă atragă domeniul magiei și al iluzionismului. Fiul meu îmi cere să-i fac trucuri și am rămas în pană de idei. Pe YouTube am găsit trucuri, dar am nevoie de o bază. Am nevoie să citesc o carte care să-mi explice concret în ce constă magia și cum pot ajunge la perfecțiunea unui truc. Am găsit un concurs foarte interesant și se numește “De ce mă urmărești?”. Concursul este organizat de blogul “Gandim Rational”, iar premiul este cartea “Trucuri ale mintii” scrisă de către Derren Brown.

Gandimrational.blogspot.ro

Gandimrational.blogspot.ro

În primul rând, mi-aș dori cartea pentru a pune bazele magiei deoarece doresc să intru și mai mult în domeniu, poate chiar să mă reprofilez, cine știe? În al doilea rând, vreau să vă prezint blogul GândimRațional. Este un blog recent lansat specializat pe psihologie și tutoriale photoshop cs4. Blogul este dedicat celor care doresc să-și îmbunătățească gândirea și să învățăm mai multe despre noi. Cel mai mult mi-au plăcut acele povești pshiologice care te învață să nu abordezi anumite situații într-un alt mod. Blogul este foarte aranjat ca design și structură, foarte ușor de folosit. Am observat că recent a trecut la o versiune stabilă a design-ului, mai precis 1.0.0. Este un blog care mie îmi place și vi-l recomand și vouă.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Dragi bloggeri de la 1 Mai vin cu surprize pentru voi!

Incepand cu data de 1-Mai-2013 vin cu o mega surpriza pentru voi! Ramai aproape de blogul meu si vei avea

Ashampoo Photo Optimizer 3 – Portabil

Multi cheltuie bani pe aparate foto digitale performate pentru a face poze clare si de inalta calitate.Ashampoo Photo Optimizer va

Coarda de chitara

De rupi o coarda de chitara, ea plange, geme tremurand O alta coarda ii ia locul, si-auzi chitara i-ar cantand


2 comments

Write a comment
 1. Gandim Rational
  Gandim Rational 20 February, 2014, 19:41

  Succes!

  Reply this comment
 2. Florin
  Florin 23 February, 2014, 22:07

  Iti doresc mult succes la concurs, e unul interesant dar mai ales blogul.

  Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar