Cu Hilmi ma simt mai bine

Desi tehnologia ne ajuta din punct de vedere medical, foarte multe persoane refuza sa mearga la un medic specialist. In locul acestuia, oamenii prefera sa apeleze la metode babesti de vindecare, care, ori nu au efect, ori au efect, dar mai mult negative decat pozitiv. In medicina, nu se prea accepta improvizatia. Daca chiar doresti rezultate vizibile, contacteaza un medic specialist. Este foarte importanta ca sa ai analizezele la sange facute mereu, pentru preveni o boala.

hilmiPoti face aceste analize de sange la Hilmi. Cei de la Hilmi sunt dotati tehnologic din toate punctele de vedere. Hilmi accepta in echipa lor doar medici profesionisti, care au avut recomandari si avizatii excelente. Probabil de aceea, Hilmi face parte din zona cabinetelor de elita. Eu am apelat la serviciile lor cand am avut dureri abdominale. Dintr-o data, parca nu mai eram in stare sa stau drept, cand incercam sa ma indrept, parca mi se taia stomacul. Trebuie sa stau mereu cocosat ca sa nu ma doara stomacul sau sa stau intins in pat vreo cateva ore pana imi reveneam.

Am aflat despre ecografia abdominala si am facut-o si eu. Medicii mi-au prescris niste medicamente scurte, un anumit tip de sport si un unguent. Intr-un timp foarte scurt m-am pus pe picioare, iar acum, dupa cateva luni de la tratament, nu am mai intalnit acele dureri abdominale intense. Lunar merg la analize pentru a vedea ce si cum. Am inceput sa ma ingrijesc si eu si sa tin la sanatatea mea, nu sa mai apelez la servicii mediocre sau babesti. Acelasi lucru ti-l recomand si tie. Apeleaza la servicii high-end, de calitate, la cabinete dotate cu tehnologie e ultima ora si cu medici specializati si pregatiti din toate punctele de vedere. Alege santatea, nu costul lor.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns