click aici

La tara e de vis acum!


Imi place ca putinul meu timp care imi ramane sa ma relaxez la tara.. De fapt stiti cu totii ca la tara nu ai cum sa te relaxezi ci mai tot timpul se gaseste cate ceva de facut .. tocmai asta imi place foarte mult cand parasesc orasul… munca ma relaxeaza si cand stiu ca nu mai lucrez pentru X sau Y si muncesc pentru mine .. simt o relaxare de Lunea cand revin la serviciu am toate bateriile incarcate si sunt multumit de ceea ce am realizat intr-un sfarsit de saptamana de unul singur.

Sa va povestesc ce am mai facut pe la tara in weekend-ul ce tocmai s-a sfarsit. Saptamana trecuta am primit o comanda de la un client din Targu Jiu sa-i livrez niste produse cumparate de la Electromax (cel putin asa scria pe o cutie)… Nu, nu le-am livrat de la furnizor ci de la o alta casa de-a clientului. Cand am ajuns la destinatie cu coletul am intrat in vorba cu domnul caruia i-am livrat coletul si l-am intrebat ce face cu atatea corpuri de iluminat arhitectural si cu acel intrerupator crepuscular,  dar fara sa-mi dea prea multe explicatii despre ce l-am intrebat m-a invitat in gradina la masuta sa servim o cafea.Intrerupator Crepuscular   Iluminat de balizaj cu LEDuri

Am ramas placut impresionat cand am vazut cum avea intrega gradina aranjata.. foarte multa verdeata oriunde priveai, iar cum avea montati toti acei stalpi de iluminat… parca in momentul cand intrai la el in gradina …intrai in alta lume.

Ce sa credeti, am plecat de la el de acasa cu un singur gand: Trebuie sa-mi cumpar si eu astfel de „opere de arta” pentru gradinita mea de la tara. Imediat cum am ajuns mi-am dat comanda la tot ceea ce aveam nevoie si ce credeti ca am facut eu in weekendul care tocmai s-a sfarsit? Mi-am facut si eu un colt de rai 😀 .

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Arta este realitatea

Arta – o placere gratuita de care se bucura artistul, prin actul creativ si iubitorul de arta, prin experienta unica

In trecutul noptilor mele

 In trecutul noptilor mele In trecutul noptilor mele Am privit in suflet ca intr-o oglinda,Erau acolo volburi inspumate siNori aprigi

O fire introvertita- cele patru avantaje pe care ti le aduce bloggingul

Iata un subiect destul de interesant- persoanele introvertite sunt facute ele pentru un blog? Cei care au o fire mai


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte