click aici

Femeia – Sexul frumos


Femeie 1Peste câteva zile este ziua soției mele asa ca m-am pus pe cautat ce ceva potrivit pentru a ii face un cadou de care sa se bucure. Am tot cautat și nu am găsit nimic frumos. Vreau sa fie ceva care sa îmi placa și mie, ceva care sa ma impresioneze și pe mine.Vreau sa ii iau o lenjerie sexy cu care sa se poată mândrii și sa se poată simții speciala. Am cam renunțat la căutări gândindu-mă ca voi găsi ceva la un magazin de prin oraș.

Soția mea, având o prietena buna ( la fel ca orice femeie :P) am încercat sa o contactez și sa plănuiesc ceva cu ea în aceasta privința. Am reușit sa dau de ea pana la urma și am discutat problema mea. Instant mi-a dat soluția. Mi-a dat acest site ca idee pentru a cauta ceea de ce aveam nevoie și intradevar aici am găsit ceea ce îmi trebuia. Am și comandat fără sa ma gândesc la preț. Abia la sfârșitul comenzii am observat preturile care erau prea ieftine pentru gustul ei, însa acel articol pe care l-am cumpărat, într-alt magazin de genu era de 3 ori mai scump.

Deci în concluzie, articolul este pe gustul ei cu un preț de doua ori mai mic decât în alte magazine fashion online. Ma bucur ca am reușit într-un final sa găsesc cadoul perfect pentru soția mea. Recomand acest site spre achiziționarea de articole fashion de calitate la un preț super ieftin.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Castitatea conjugală – înţelepciunea

Eşti bărbat sau femeie până la ultima fibră a fiinţei, se zice… Sexualitatea îşi revelează sensu` simbolic, căutând cu pasiune

Un BMX de oras

 Ce poate fi mai frumos decât o plimbare cu bicicleta in parc, intr-o zi frumoasa, de vara? Eu nu prea

Iubesc… buclele!

Intotdeauna mi-au placut buclele, dar am parul drept si moale, cu firul subtire. Stiti cum e cu femeile, cele cu


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar