click aici

Buzunarele Secrete


In foarte multe cazuri, exista cupluri in care ea ascunde bani deoparte sa nu stie el, iar el, la randul lui, ascunde bani de care nu stie ea! Ba mai grav, cunosc 2 cupluri care traiesc dupa principiul ” fiecare cu salariul si cheltuielile lui ” ! Pun bani juma’-juma’ doar la plata utilitatilor! Nu e cam absurd sa traim astfel?Just-some

Cea mai mare tampenie! Clar din acel cuplu dragostea a disparut..sau nu a existat niciodata. Acela nu se mai poate numi cuplu. Sunt colegi de apartament. Poate nici nu mai impart acelasi pat..poate fiecare are pe altcineva. Nu m-as vedea intr-o astfel de situatie.

Cu alte cuvinte, eu daca raman fara bani, din diverse motive de cheltuieli imperioase si nu mai am bani sa-mi cumpar mancare, pana la salariu ma uit la sotie cum mananca si eu rabd de foame…?! Sau cer de la x sau y bani imprumut?… Ce parere ai tu, care citesti acum, de asa o absurditate?

 

 

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Steaua – Ligia Varşovia 1 la 1 bine ca am reusit sa beau 3 beri in prima repriza

Ce pot spune avem echipa , avem valoare dar nu avem atacant. Degeaba se arunca mingea in teren daca nu

Ai grija de sanatatea copilului tau

Sistemul imunitar al unui copil nu este inca pe deplin dezvoltat iar acestia sunt mai predispusi la in infectii si

Aventura spaniola

Mi s-a ivit ocazia acum doi ani sa merg in afara tarii, mai exact în Spania. Sotul meu era la


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar