click aici

Buzunarele Secrete


In foarte multe cazuri, exista cupluri in care ea ascunde bani deoparte sa nu stie el, iar el, la randul lui, ascunde bani de care nu stie ea! Ba mai grav, cunosc 2 cupluri care traiesc dupa principiul ” fiecare cu salariul si cheltuielile lui ” ! Pun bani juma’-juma’ doar la plata utilitatilor! Nu e cam absurd sa traim astfel?Just-some

Cea mai mare tampenie! Clar din acel cuplu dragostea a disparut..sau nu a existat niciodata. Acela nu se mai poate numi cuplu. Sunt colegi de apartament. Poate nici nu mai impart acelasi pat..poate fiecare are pe altcineva. Nu m-as vedea intr-o astfel de situatie.

Cu alte cuvinte, eu daca raman fara bani, din diverse motive de cheltuieli imperioase si nu mai am bani sa-mi cumpar mancare, pana la salariu ma uit la sotie cum mananca si eu rabd de foame…?! Sau cer de la x sau y bani imprumut?… Ce parere ai tu, care citesti acum, de asa o absurditate?

 

 

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Locco isi incarca bateriile de la AcipHosting

De ceva vreme tot caut un server de unde sa imi pot incarca bateriile asa cum vreau eu si nu

Sony Ericsson Satio

Sony Ericsson Satio este unul dintre cele mai revolutionare telefoane mobile ale anului. Modelul este primul terminal al joint-venture-ului suedezo-japonez

Cineva a vrut schimbare – Noi nu ne vindem tara

Acum cateva zile am avut o sedinta… De ce sa ma ascund cum fac altii, sunt Secretar Executiv al Biroului


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar