click aici

Razboi sfant – Sacrificiu


Un lucru este cert, foarte multe lucruri pot fi sfinte dar nicidecum un razboi. Exista insa un popor ce crede in acest razboi, cel sfant. Poporul evreu, avand ca unic scop purtarea acestui razboi, numit neintamplator sfant. Si totul se rezuma la a doua venire a lui Cristos, poporul evreu crezand din pacate cu tarie in aceasta mistica de influente evanghelice. Inceput in 1969 prin cucerirea templului razboiul lor continua si in clipa de fata.

Razboi

Razboi: Sursa foto Google Images

Credinta era simplista, cucerim templul, ma rog, ce a mai ramas din el, si ne-am indeplinit misiunea…insa surpriza generala, nimeni nu a coborat pe pamant. Iar „inteleptii” evreimii au reinventat previziunea, templul nu trebuie doar cucerit ci si reconstruit! Si tocmai in asta consta problema, pentru constructia templului lor trebuie daramata moscheea lui Omar, al 3 lea loc sfant din islam. Si da, cu un tupeu formidabil acest popor viseaza la asta, cu orice pret, chiar cu sacrificiu numit razboi, pentru ca el este, vezi doamne, sfant.

Oare cat de indreptatiti mai sunt evreii sa ravneasca la acele teritorii? Oare sacrificiul chiar merita? Iar lumea araba, nu este oare indreptatita in acest caz sa blameze, agreseze, apere locurile sfinte si atat de dragi lor? Sunt prezentati ca agresori arabii, insa in acest caz cine este adevaratul agresor?

Iar ca o completare, nu este nici un secret ca poporul israelit este finantat in actiunile sale in special de SUA, acolo unde credintele de tip evanghelist se bucura de mult succes..

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Holmes Castle – fapte concrete

O istorioara de mult ingropata in arhivele politiei din Chicago insa adanc inradacinata in constiinta colectiva a umanitatii, doctorul Holmes

Aurul prostilor sau goana dupa imbogatire

Expresia „aurul prostilor” este foarte des intalnita si descrie foarte bine „goana” dupa imbogatire, insa o „goana” fara o baza

Lacomia

O trasatura strict umana, rar gasim in natura o alta specie avand o asemenea „calitate”. Nimic altceva decat exacerbarea dorintei


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte