Razboi sfant – Sacrificiu

Un lucru este cert, foarte multe lucruri pot fi sfinte dar nicidecum un razboi. Exista insa un popor ce crede in acest razboi, cel sfant. Poporul evreu, avand ca unic scop purtarea acestui razboi, numit neintamplator sfant. Si totul se rezuma la a doua venire a lui Cristos, poporul evreu crezand din pacate cu tarie in aceasta mistica de influente evanghelice. Inceput in 1969 prin cucerirea templului razboiul lor continua si in clipa de fata.

Razboi
Razboi: Sursa foto Google Images

Credinta era simplista, cucerim templul, ma rog, ce a mai ramas din el, si ne-am indeplinit misiunea…insa surpriza generala, nimeni nu a coborat pe pamant. Iar „inteleptii” evreimii au reinventat previziunea, templul nu trebuie doar cucerit ci si reconstruit! Si tocmai in asta consta problema, pentru constructia templului lor trebuie daramata moscheea lui Omar, al 3 lea loc sfant din islam. Si da, cu un tupeu formidabil acest popor viseaza la asta, cu orice pret, chiar cu sacrificiu numit razboi, pentru ca el este, vezi doamne, sfant.

Oare cat de indreptatiti mai sunt evreii sa ravneasca la acele teritorii? Oare sacrificiul chiar merita? Iar lumea araba, nu este oare indreptatita in acest caz sa blameze, agreseze, apere locurile sfinte si atat de dragi lor? Sunt prezentati ca agresori arabii, insa in acest caz cine este adevaratul agresor?

Iar ca o completare, nu este nici un secret ca poporul israelit este finantat in actiunile sale in special de SUA, acolo unde credintele de tip evanghelist se bucura de mult succes..

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns