click aici

Caravana Culturala a trecut si pe la Motru


Ce este Caravana Culturală? Un proiect marca Inspire. O caravană ce aduce în orașele mici și mijlocii, filme și o minibibliotecă. Acest lucru este posibil datorită unei idei noi, venite din partea unui grup de tineri antreprenori.

Caravana Culturala Motru -  (5)Astăzi am vorbit cu un grup de tineri care au văzut filmele difuzate în aer liber  Joi şi Vineri seara, în parcul primăriei, oferite de către Caravana Culturală.
M-a uimit entuziasmul cu care mi-au povestit despre cele două seri în care au vazut ,,Miezul nopţii în Paris” şi „Discursul regelui”. ,,În sfârşit cineva s-a gândit şi la noi” mi-a spus Alex, un iubitor de carte şi de filme bune. ,,Două filme super-tari!” mi-a zis şi Andrada.
Oraşul Motru a făcut parte din cele 19 oraşe desemnate a fi vizitate de către caravana filmului. Accesul la vizionarea filmului a fost absolut gratuit şi tinerii au avut parte și de tombole.  – sursa Motru Stiri

Printre castigatori s-a numarat si sotia mea.. ea deschizand capitolul premiilor castigand un roman politist intitulat Enigma la mansarda de la editura Nemira.

P.S. – Mi s-a parut aiurea ca majoritatea publicului au fost copii pana in 14 ani si nu stiu ce au putut intelege ei din cele doua filme. Ar fi frumos ca si cei de liceu, chiar majori sa lase deoparte calculatoarele si sa iasa in aer liber la un film! 

Sursa foto – Motru Stiri

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Iarna pe ulita

Iarna nu se mai termina și observ ca cei din clanu Garcea(Politia) își fac norma de amenzi lunare pe care

Sfaturi utile pentru toti cei care doresc sa isi izoleze casa

Pentru un confort fizic cat mai bun, este esential ca orice casa sa beneficieze de o izolatie termica cu proprietati

Un ajutor nesperat

Am o prietena careia ii place sa croseteze. Pasiunea asta a ei nu a fost dezvoltata de foarte mult timp,


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar