click aici

Caravana Culturala a trecut si pe la Motru


Ce este Caravana Culturală? Un proiect marca Inspire. O caravană ce aduce în orașele mici și mijlocii, filme și o minibibliotecă. Acest lucru este posibil datorită unei idei noi, venite din partea unui grup de tineri antreprenori.

Caravana Culturala Motru -  (5)Astăzi am vorbit cu un grup de tineri care au văzut filmele difuzate în aer liber  Joi şi Vineri seara, în parcul primăriei, oferite de către Caravana Culturală.
M-a uimit entuziasmul cu care mi-au povestit despre cele două seri în care au vazut ,,Miezul nopţii în Paris” şi „Discursul regelui”. ,,În sfârşit cineva s-a gândit şi la noi” mi-a spus Alex, un iubitor de carte şi de filme bune. ,,Două filme super-tari!” mi-a zis şi Andrada.
Oraşul Motru a făcut parte din cele 19 oraşe desemnate a fi vizitate de către caravana filmului. Accesul la vizionarea filmului a fost absolut gratuit şi tinerii au avut parte și de tombole.  – sursa Motru Stiri

Printre castigatori s-a numarat si sotia mea.. ea deschizand capitolul premiilor castigand un roman politist intitulat Enigma la mansarda de la editura Nemira.

P.S. – Mi s-a parut aiurea ca majoritatea publicului au fost copii pana in 14 ani si nu stiu ce au putut intelege ei din cele doua filme. Ar fi frumos ca si cei de liceu, chiar majori sa lase deoparte calculatoarele si sa iasa in aer liber la un film! 

Sursa foto – Motru Stiri

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Destinul unui inger de floare

Un inger de floare..pe-o raza de soare Strabate pamantul..si zboara spre mare. Din valuri spumate…din marea sarata Pe brate cu

Rulete la preturi mici

Nu cred ca gresesc daca spun ca cel mai cunoscut instrumen de masura este ruleta. Fie ca lucram pe un

Vreau o ferma de link-uri

Putin cam ciudat postul asta asa este insa vin cu o propunere care cred ca nu o intanlesti prea des.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte