Ce daca e SH, nu e buna?

De multi ani incerc sa-mi cumpar si eu o masina, dar nu dispun de banii necesari. Asa ca am intrat pe internet sa cumpar o masina second hand, la un pret mai mic pe care sa mi-l permit. Dupa mai multe cautari, la mai multe firme care se ocupa cu vanzarea masinilor second hand, am gasit una mai pe gustul si pe buzunarul meu.

C5-Audi-A6-wagonI-am salvat poza in calculator, dupa care am chemat si un prieten s-o vada si sa-si dea o parere. I-a placut si lui, apoi am hotarat sa-l sunam pe proprietar si sa stabilim o intalnire cu el in vederea cumpararii masinii. In mesajul pus de el pe internet, langa afisarea numarului sau de telefon, am observat ca la adresa era trecuta o adresa din orasul in care locuiam si eu. Deci era foarte usor de gasit si stabilit o intalnie cu el. Stiam foarte bine acea strada si acel bloc, dar masina parca nu am mai vazut-o si parca nici pe el.. L-am sunat si am stablit impreuna o intalnire pentru a doua zi, de dimineata in centrul orasului.

A doua zi, impreuna cu prietenul meu care mai pricepea cat de cat la masini, ne-am dus la intalnirea cu cel ce dorea sa vanda masina. Am ajuns la ora stabilita cu o zi inainte, iar pentru inceput l-am rugat sa facem o tura cu ea, sa vedem cum merge. Poate ca in timpul mersului facea vreun zgomot la motor sau poate era altul motivul pentru care dorea s-o vanda repede si la un pret acceptabil pentru mine si poate prea mic pentru altii. Dupa cateva minute de mers l-am intrebat acest lucru, iar el mi-a spus ca-i trebuiau banii urgent. Masina mergea foarte frumos, fara sa scoata vreun zgomot, deci nu era nici o problema din acest punct de vedere. Pe interior arata foarte bine, se vedea ca era foarte bine intretinuta.

Era curata si scaunele spalate, iar mirosul era unul placut mirositor. Am ajuns intr-o parcare si l-am rugat s-o parcheze acolo, sa putem sta mai bine si mai mult de vorba. De altfel, trebuia sa mai mai uit si eu putin la ea, pe exterior caci interiorul imi placea. Si pe exterior arata bine, fara nici macar un punct de rugina, ci doar o mica zgarietura pe grila din fata si mici probleme la motor.

 Acestea nu erau probleme foarte mare, deoarece o puteam cumpara tot la second hand si tot de pe internet. Ajuns acasa, la intrat pe internet, pe site-ul unei firme de vanzari piese second hand si am cautat la sectiunea „ motor auto” cu specificatia tipului masinii. Am dat comanda care a si sosit a doua zi si am si montat-o in locul celeilalte. Acum totul era perfect.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns