Sanatatea inseamna Cmmb

cmmb

cmmbPentru fiecare dintre noi e cate ceva pe primul loc in viata, fie ca vorbim de familie, prieteni si am intalnit si cazuri in care banii erau pe primul loc. E, uite pentru mine pe primul loc e sanatatea mea si a familiei precum si a celor dragi si la care tin.

De fiecare data cand cineva important pentru mine se imbolnavea fie si o banala raceala, eu ma interesam mereu unde as putea gasii ce e nevoie, sau unde gasim doctorul respectiv ce ne-ar putea ajuta, asa ca uite din cautarile mele mereu continue am gasit un loc in care eram tratat cu respect si seriozitate, i-am intalnit pe cei de la cmmb.ro la sugestia unui coleg de munca.

De fiecare data cand se ivea ceva, ei erau primii la care apelam pentru ca niciodata nu eram refuzat si apreciam faptul ca toata lumea ma ajuta cu zambetul pe buze.

cmmbZi dupa zi, toata lumea era fericita si nimeni nu se plangea de vreo durere. Intr-o zi fara a spune nimanui, starea mea de sanatate se agrava pe zi ce trece, din cauza unei problem pe care nici eu nu o intelegeam, am crezut ca va disparea de la sine dar se pare ca nu avea de gand sa imi dea pace de nicio culoare, asa ca m-am resemnat si am intrat sa caut cateva detalii mai amanuntite pe site si am gasit o lista cu specializari si preturile pe care le studiam foarte bine, in speranta ca voi gasi ceea ce caut si fara sa muncesc prea mult am si gasit ceea ce imi doream asa ca am plecat spre clinica, unde urma sa aflu daca voi fi bine sau daca e ceva urgent.

Cu asta ne ocupam, sa ii ajutam pe cei ce au nevoie – Mi-au spus cei de la clinica CMMB

cmmbAjuns acolo am fost intampinat cu caldura de cei din jur si chiar am ramas surprins de calmul tuturor de acolo desi pana la urma urmei era o clinica, dar ce mai conta, te faceau sa te simti ca acasa, si asta e cel mai bine.

In linistea ce se lasa, am inceput sa fac analizele si dupa ce au venit si mi s-a explicat ce aveam, si am primit tratament am rasuflat usurat si am tinut sa le multumesc pentru tot ajutorul oferit, dar la auzul :” Cu asta ne ocupam, sa ii ajutam pe cei ce au nevoie “ am ramas fara cuvinte, de atunci am zis ca nu voi mai cauta altundeva, pentru ca aici era tot ce aveam nevoie.

P.S: Pana si in ziua de azi ma mai tin minte doctorii si cand este timp ne mai oprim cateva momente pentru a discuta.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns