click aici

Site Web – tentacul în universul informaţiei

Site Web – tentacul în universul informaţiei

Cine n-are site web , să-şi facă. De ce? Astăzi totul se învârte pe Internet. De la mesagerie, televiziune, ştiri şi altele la tranzacţii şi afaceri ce rulează sume imense. Şi cum accesul la marea reţea este destul de accesibil orice afacere, indiferent de domeniu, trebuie să aibe şi un tentacul în universul informaţiei ce poate fi fructificat printr-un site web, care este de fapt un loc unde informaţia prezentată poate fi accesată de oriunde. Simplu, nu?

Site Web – tentacul în universul informaţiei

site webLa prima vedere aşa pare însă de la idee şi până la materializarea ei într-un site este un drum relativ complicat. Se poate începe pe cont propriu sau apela la servicii specializate în acest domeniu, ce oferă suport tehnic pe toate planurile, începând înregistrarea domeniului, cumpărarea celui mai potrivit pachet de gazduire web, cu crearea logo-ului, interfaţa, meniu, configurare, optimizare, mentenanţă şi multe altele.

Se începe cu definirea proiectului, pentru aceasta fiind nevoie doar de un pix şi foarte multe foi pe care se vor scrie ideile de bază, numele de domeniu, schiţa unui logo, structura site-ului, meniul şi altele. Următoarea fază reprezintă cumpărarea unui nume de domeniu şi găzduirea site-ului alegând oferta cea mai potrivită proiectului.

Prin urmare, pentru creare site sunt necesare cunoaşterea noţiunilor de bază, în caz contrar se va apela la servicii plătite. Erorile apărute pe parcurs pot fi dificil de identificat şi rezolvat, de aceea prestatorii de asemenea servicii asigură pachete complete, începând de la idee până la mentenanţă.

Te-am convins? Ce mai aștepți?

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Dhost + CloudFlare rezulta RailGun

In luna Martie 2012 Dhost  Software a devenit partener cloudflare, astazi a venit momentul sa trecem la un parteneriat superior care sa

Leapsa-Tu si blogul tau..

Din spusele lui Aniela aceasta leapsa a plecat de la Mistocareala insa eu am primit-o de la ea 1) Esti


8 comments

Write a comment
 1. Doni
  Doni 13 October, 2015, 11:27

  Chiar nu stiam de unde sa-mi mai iau hosting 😀 bine ca mi-ai recomandat acest provider

  Reply this comment
 2. Cristian
  Cristian 13 October, 2015, 11:22

  Am observat ca ai recomandat serviciile de la Webhosting4.net, le folosesc si eu intr-unul din proiectele meie si schiar sunt foarte multumit de ele.

  Reply this comment
  • LoccoChicco
   LoccoChicco Author 13 October, 2015, 11:30

   Si eu le folosesc… nu de foarte mult timp dar pot spune ca pana in prezent sunt multumit de ele.

   Reply this comment
 3. Georgiana
  Georgiana 13 October, 2015, 11:23

  Foarte interesant articolul. Multumesc

  Reply this comment
 4. Marius
  Marius 13 October, 2015, 11:24

  dar tu de unde stii atatea despre cum sa pornesti un proiect?

  Reply this comment
 5. Mihaela
  Mihaela 13 October, 2015, 11:26

  Foarte frumos. Bine spus, chiar ai nevoie de foarte multe foi inainte de a incepe ceva

  Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar