click aici

HRP iti vine in ajutor prietene


Aveam un amic.. care de curand si-a deschis o firma .. nu stiu mare lucru cu ce se ocupa sau ce livreaza insa stiu ca ii merge binisor si vreau sa mentionez ca este abia la inceput. Dar nu despre succesul lui vroiam sa vorbesc ci despre cum il pot ajuta. Astazi toata ziua am stat si am rascolit prin ziarele locale… am dat nu stiu cate telefoane sa vad daca am pe cineva cu care ma pot sfatui urmand ca ulterior sa-i fac legatura cu el.

Dar despre ce e vorba: Tipul are cativa angajati .. si cand spun cativa … va spun ca depaseste de 40 si omul ar avea nevoie de un calculator de salarii sau de un soft de resurse umane ca toata treaba asta cu salariile il cam depasesc si nu stie ce si cum.logo.hrp_

Eu i-am recomandat pe cei de la HRP pentru ca stiu ca ei lucreaza profi inca de cand m-a rugat seful meu sa-i gasesc pe cineva care sa se descurce cu programele noastre de la bugetari si anume cele de salarizare bugetari. I-am dat numarul lor de telefon insa nu mai stiu daca a apelat la ei sau nu pentru ca nu am mai vorbit cu el insa vroiam sa va intreb si pe voi, poate exista cineva printre cititorii blogului meu care sa se priceapa la asa ceva sau, de ce nu, sa aiba astfel de soft-uri. Eu cu mai mult de atat nu-l pot ajuta … nu stiu si nu cunosc insa stiu un singur lucru .. atunci cand iti faci prieteni incearca sa-i ajuti cu tot ce poti.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Expert in salarizare

Platforma software integrată Romanian Software este companie producatoare de software pentru managementul Resurselor Umane. Romanian Software asigură suport tehnic, mentenanţă legislativă

Tata e meseriasul casei

Cred ca toti trecem, mai ales cand suntem mici, prin acel moment cand afara norii de pe cer se iau

Ceasul oglindeste personalitatea

Ceasul de mana pe care alegem sa il purtam poate reflecta de foarte multe ori ceea ce noi reprezentam, ceea


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte