Guest Post – My future, my choice: partea a-II-a

Alegerea meaAm stiut inca de la inceput ca ea este femeia potrivita pentru mine, asa ca am renuntat pur si simplu sa imi mai bat capul cu toate fleacurile, pornind sa o insurubez si sa o ancorez trainic in realitatea mea. La o femeie in primul rand ma atrag ochii, abia apoi urmeaza restul detaliilor, pe care in cazul ei le-am gasit a fi mai mult decat satisfacatoare pentru gustul meu, iar ochii ei au fost aceia care m-au inghenuncheat definitiv, gasind in ei acea stralucire, lumina si blandete ce mi-a alungat din minte orice alta posibila tentativa de cautare.

Ne-am intins plasele unul catre altul, evaluand, cautand, tragand concluzii, pentru ca in final sa ne completam unul pe celalalt, cercul inchizandu-se perfect. Imi gasisem relativ repede jumatatea, lucru pe care incepusem sa cred ca il simtise si ea inca din primele momente. Sufletelor pereche nu le este necesara o vesnicie pentru a se recunoaste !

Cu toate acestea, cu toate ca in viata mea se petrecuse ceva extrem de important, eram sunat si intretineam diverse tipuri de legaturi cu multe alte femei, fiecare dintre ele avand insa rolul ei bine determinat. Dar de la ea imi doream o relatie de durata, ceva de genul „50 de ani fara reparatii capitale sau peste”, dar trebuia sa am in final si certitudinea ca acest lucru poate deveni posibil. Pentru ca in rest, totul era perfect. Desigur, inca de la inceput am cautat sa ma asigur ca nu exista cineva care ar putea avea de gand sa-mi uzurpe ori sa imi conteste pozitia pe care eram decis sa o cuceresc definitiv in mintea si inima ei. Raspunsurile primite de la ea mi-au sugerat ca singurul pericol real in relatia noastra l-ar putea constitui viitorul. Trecutul meu nu conta, prezentul il traiam ca pe un visdar aveam inca o sotie, chiar daca numai pe hartie.

Situatie care impreuna cu sirul de relatii avute in trecutul meu care nu mai conta, nu puteau decat sa reprezinte intr-un viitor comun, sperat a fi nu prea indepartat, doar un alt lung sir de intrebari si rezerve pentru ea. Voiam sa stie, consideram ca are tot dreptul sa cunoasca totul despre cele intamplate cu viata mea in rastimpul in care sufletele noastre mai rataceau prin bezna, unul in cautarea celuilalt. Am deschis asadar inaintea ei Cartea Trecutului din care am citit fila cu fila, incercand sa o pregatesc astfel si pentru deriva mea.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns