click aici

Eu spun da… Tu spui Nu


– Nu… vacante in grecia, fara nici o discutie, spunea Alina in tmp ce sotul ei, Luis, deja gasise cazare eforie nord la un pret foarte bun…

– Eu nu te inteleg, continua ea, ieri spuneai ca ai cumparat bilete avion grecia si acum imi spui ca ai gasit cazare la noi?! Cine sa te mai inteleaga? Spune tu!

– Hai sa luam lucrurile cu calmitate si sa gandim logic, spune el. Anul trecut cand am fost in Grecia spuneai ca ti-e dor de casa si ca ai vrea sa mergem pe litoralul romanesc. Acum spui ca vrei iarasi in Grecia. Stii ca banii nu sunt o problema, asa ca am luat si bilete de avion pentru Grecia dar am facut rost si de cazare in Eforie Nord in caz ca aveai sa te razgandesti…

-Poftim? Nu ma asteptam la asa ceva de la tine, spuse ea uimita, dar este o adevarata surpriza, dragul meu…

Nici prin cap nu-i trecuse ca de data aceasta sotul ei nu avea de gand sa o mai contrazica asa cum o facuse ani de-a randul.

– Dar cum de te-ai gandit la asta? intreaba ea.

– Pai am zis asa: decat sa o tinem la nesfarsit eu-da si tu-nu mai bine sa impac si capra si varza si pana ajungem la concediu ne hotaram noi in ce parte o pornim.

Alina si Luis nu sunt un caz aparte, cam asa se intampla in orice familie normala, insa totul este bine cand se termina cu bine si este foarte bine ca macar unul dintre parteneri sa mai lase de la el. Nu-i asa?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cele mai frumoase valute

Valutele sau banii pot fi atractivi pentru doua motive. In primul rand, deoarece zerourile de pe ele spun ca proprietarul

Cursuri de dans SoftStep

Pentru cei interesaţi să-şi îmbunătăţească pregătirea în dans sau pur şi simplu, pentru cei care nu au încă un partener

Info – Fortarete si Castele

Oamenii au construit fortarete si castele in scopuri de aparare dar si drept locuinte pentru imparati,regi si regine si pentru servitorii acestora.
Trasaturile castelelor variaza in functie de locul in care erau construite si de tipul de arme cu care puteau fi atacate 😉 , de exemplu lanci sau tunuri.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte