Firescul Dragostei

firescul dragosteiIntr-un tarziu m-am decis sa ma abandonez valului Vietii. Oricum intre dorintele mele si Realitate e un dezechilibru nefiresc, nimic nu pot planifica, astepta, decat spera, Hazardul ori Soarta ori Maria-Sa Intamplarea Norocoasa imi guverneaza existenta patetica.  „Fie ce-o fi” , principiul calauzitor de baza in cursul zilelor si mai ales al noptilor mele. ” Firesc ” … e doar un dor.  „TU” … esti doar un vis… „Normal” … e doar un gand fara rost si fara temei, pentru ca imi lipseste curajul de a spune „ajunge!” ” Pana aici!”

Ar fi numai o zbatere inutila, pierduta in privirea ta dezaprobatoare, in incapatanarea mea si in lupta asta surda dintre noi, la fel de inutila ca si zbaterea mea, ca si… eu? Pfff! Ce ganduri pot sta intr-o minte de om aparent matur, cu capul teoretic pe umeri, de atatia ani! Dar si cand va fi sa vii! Habar n-ai tu cate lupte s-au dus in mine cu mine in tot acest timp! „ Sa nu fumezi, sa nu bei, droguri sa nu iei… Si ziua de maine. Hmmm! Constat cu satisfactie ca am inceput sa imi pretuiesc mintea limpede! Vorbele tale au avut un alt efect, insa au condus la acelasi rezultat. Si alte lucruri „ marunte „ din viata mea, ce parca a inceput sa devina mai putin patetica, insa la fel de inutila ca si pana acum, dar totusi, e bine. Parca imi e mai bine! Un aer de decenta si parca un iz de firesc a inceput sa pluteasca in jurul meu de-acum. La ce bun sa asculti sfaturile celor ce te iubesc, daca nu le accepti?

Certitudinea Profunzimii Iubirii si Firescul Dragostei Tale

Mi-e mult mai bine, incetul cu incetul simt cum in mine moare Fiara si renaste Omul. Ce sunt in definitiv altceva decat un om? Un suflet, o inima care bate pentru o alta Inima, suflet lipit de un alt Suflet de care nu ma pot lipsi? Si visele… Dulci si Dragi cu parfum de Noi, incarcate de Dragoste… Pentru ca TU esti EU si EU sunt TU, nu putem fi TU fara EU sau EU fara TU! Acesta este Firescul Iubirii, cautate, dorite, visate, gasite, si de care nu pot fi lipsit. Sa nu ma lipsesti de TU, pentru ca nu as mai fi EU. Nici OM. Fiara ar ranji ca o bestie ce este durerii mele, si ar musca adanc din nou din mine, chinuindu-ma, si abandonandu-ma ma vei lasa prada usoara poftelor ei atat de mult stavilite. Vreau Adevarul unei Realitati care prinde contur si aripi, certitudinea Profunzimii Iubirii si Firescul Dragostei Tale, a Bratelor si Buzelor Tale, a Sufletului Tau langa inima mea si a Inimii Tale in sufletul meu! Pentru ca te iubesc!

Si ce daca azi trantesc si pufnesc? Intelege-ma, asa cum te-am inteles si eu, ieri, cand te-am luat in brate, nervos fiind, si te-am alintat! Am adunat toate grijile tale, ti-am strans toate gandurile negre si le-am aruncat pe fereastra larg deschisa. Am convenit sa le lasam la usa dar in graba de a ajunge cat mai repede in casa, am uitat sa le las! E greu sa treci cu vederea scaparea mea? E greu sa ma ajuti sa ma dezbrac de furie ca sa mi te arat asa cum sunt de fapt? Nu e greu!  Nu, nu e greu! E nevoie doar de intelegere. De ce esti atat de zgarcit si nu vrei sa dai? Cum de poti fi doar lacom, sa iei doar ce ti se ofera, sa ceri, sa ceri si iar sa ceri? Nu te gandesti ca intr-o buna zi, daca tot iei fara sa pui, vei ajunge la fundul sacului? Te vei uita atunci nedumerit: „de ce nu mai e?” D-aia! Abia atunci ai sa-ti dai cu tesla-n oua si ai vezi cat de orb ai fost. Dar la ce bun? La ce iti va mai folosi atunci? E tarziu si Lumea doarme.

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns