click aici

Cum va arata Pamantul fara oameni?(poze)


terra-fara-oameni

Sunt sigur ca multi dintre voi se intreaba cum va arata Terra daca oamenii ar disparea brusc?Ei bine, este o intrebare la care au incercat sa raspunda mai multi cercetatorii americani in cadrul documentarului “Viata dupa oameni”, un film promovat in cadrul A&E Television Networks.

Conform celor spuse de specialisti, daca umanitatea ar disparea brusc, intreaga planeta va fi cufundata in intuneric in numai cateva ore, prin simplul fapt ca centralele electrice nu vor mai genera lumina si caldura fara combustibil.Apa va da busna in tunelurile de metro in numai cateva saptamani, iar acestea se vor transforma in veritabile rauri subterane. -hi-

Animalele de companie vor muri de foame dupa circa 10 zile, asta daca nu vor invata sa vaneze. Pavajele si strazile asfaltate vor ceda sub presiunea plantelor. Cladirile vor fi acoperite de plante agatatoare si vor incepe sa se prabuseasca in maxim 40-50 de ani.

life_after_people2_450

Constructiile moderne sunt proiectate sa reziste pentru aproximativ 60 de ani (podurile pentru 120 de ani, iar barajele pentru 250 de ani). Cu toate acestea, in lipsa unei ingrijiri din partea oamenilor, ele se vor prabusi mult mai devreme, fenomen accentuat si de intemperiile naturii. Absolut toate constructiile realizate de oameni vor disparea complet in cateva mii de ani. Cele 430 de centrale nucleare care functioneaza in prezent vor exploda, desi urmarile unor asemenea explozii nu vor fi atat de catastrofale pe cat se crede.

2007_11_nydecay

Cel mai bun exemplu este orasul Pripyat din Ucraina, care a fost abandonat dupa dezastrul de la Cernobil. Atunci, oamenii de stiinta au prezis ca locul se va transforma intr-un desert. Astazi, natura si-a intrat in drepturi si Pripyat este asaltat de animale salbatice si de vegetatie abundenta. Padurile vor acoperi circa 80% din suprafata uscata a Terrei in circa 50 de ani. Vegetatia va cuceri complet Terra in maxim 200 de ani. Aerul va deveni mult mai curat in doar 2-3 saptamani, desi dioxidul de carbon din atmosfera nu va disparea decat dupa un mileniu.

terra-fara-oameni2

[nggallery id=494]

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Revendicari tardive

Ce strigi asa,ca nu sunt surd Si nici privirea n-o incrunt Cand ma acuzi la infinit… Sunt om si eu,doar

Poze cu fete in tricouri ude!

Dupa ce am indurat o iarna extrem de prelungita si friguroasa, meteorologii ne avertizeaza ca vara lui 2010 va fi

Cea mai tare reclama!

Romanii au facut , nu au facut reclama produselor romanesti…mai ales in materie de automobile. Se pare insa ca Hitler…era


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar