Justitia din Romania a orbit de tot ?

justitiaDreptate… Ce e asta? Ce e asta…? In societate avem 99 de indatoriri si un singur drept: sa spunem ” Am inteles!” Dreptatea e doar un cuvant a carui semnificatie o vom afla abia dincolo de mormant… Justitia noastra e deja corupta. Politia la fel. Ei nu mai au ce face, pentru ca au prins gustul „dulce” al mitei. Daca dai mita se rezolva orice. Si cine rezolva?

Tot cei mari in functie. Ar fi o solutie sa se faca angajari in politie pe criterii foarte stricte, si cu recomandari foarte bune. Sa nu mai intre in politie orice om. Sa ajunga politia ce a fost odata. Sa fie respectata si raufacatorii sa aiba frica de politie. Sa nu mai repete greseala. Trei sferturi din politai sa fie schimbati.

E adevarat? Este oarba? Ce credeti ca ar trebui sa faca justitia si politia romana pentru a reduce infractionalitatea? 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

7 thoughts on “Justitia din Romania a orbit de tot ?

  1. Nu știu dacă ne mai poate salva cineva… cred că nici Ceaușescu.

  2. Peste tot in lume justitia e corupta, cei care sunt corecti si incearca sa faca ceva sunt dati deoparte. Si la noi politia este obstructionata. .ok. Pai cum e posibil ca un cetatean sa loveasca un om al legii si acesta te roaga sa incetezi fara sa riposteze pentru ca nu are voie. .gand. Asta e culmea prostiei. .haha.

  3. Nici nu merita..sa le mai cerem ajutorul cand avem nevoie de ceva :)) Serios!

Lasă un răspuns